• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PSX Playstation 1 legacy topic - najbolje igre, vesti i generalna diskuija

ponekad pogledam neki njegov klip, malo mi je postao iritantan njegov radio nacin govora.
kad smo kod retro gamera/ reviewera...najbolji su mi oni koji pricaju zasto treba imati ps1, ps2 i sl sada, koje su najbolje igre, kakavo je bilo vreme tada itd...a imaju 19god.
Gledam gamesack,oni su mi onako baš profi ali samo džo je ostao dejv više nije ma kanalu tj nis zajedno.
Console vars su mi ok jer su mojh godina tipovi a i realno rade samo mega drive i snes poredjenja i to dosta realno.
Modern vintage gamer mi je ok sa tehničkog aspekta i stvarno čovek voli xbox više nego svooju ženu...
Spawn wawe je soldan od mladjih.
Reetrotechusa onaj bucko na da bude ok.
Meetal isusa i onog regija ne gledam ali znam ko su.
Digital foundarz ne gledam iz razloga što nisam ljubitel britanaca.
I to je to manje više,šteta što e gttv ugasio..

Gledam gamesack,oni su mi onako baš profi ali samo džo je ostao dejv više nije ma kanalu tj nis zajedno.
Console vars su mi ok jer su mojh godina tipovi a i realno rade samo mega drive i snes poredjenja i to dosta realno.
Modern vintage gamer mi je ok sa tehničkog aspekta i stvarno čovek voli xbox više nego svooju ženu...
Spawn wawe je soldan od mladjih.
Reetrotechusa onaj bucko na da bude ok.
Meetal isusa i onog regija ne gledam ali znam ko su.
Digital foundarz ne gledam iz razloga što nisam ljubitel britanaca.
I to je to manje više,šteta što e gttv ugasio..
Meni je Gamesack jedina retro emisija koju i dalje redovno gledam.

na brzaka sam prelistao kp, jbt jel su oni to poceli da nabijaju cene i za ps1...stoka.

na brzaka sam prelistao kp, jbt jel su oni to poceli da nabijaju cene i za ps1...stoka.
Skuplje je nego na ebayu...
Posto sam poceo da dopunjujem ps3 kolekciju igrama koje mi fale reko da odem na kp ,limundo i kupindo kad ono...
https://cepp.kupujemprodajem.com/ko...-spider-man-2-za-ps3-original/oglas/128444134
Mislim ovaj deo ja bas nista posebno,drugo na ebayu ide za 10e sa postarinom,ne znam sta je razlog da ovako dizu cene.
Neki tip prodaje n64 za 350E sa kutijom kao da je konzola od zlata....

možda je bzv pitanje, ali gde ima da za pazari ps1 mini?
Bio sam prošle nedelje u Beogradu i video sam PS Mini, ali ne mogu da se sa sigurnošću setim gde tačno jer sam gomilu radnji obišao. Mislim da je bio Games ispod Lagune u Knez Mihajlovoj. Bio je 11 ili 12 hiljada.

Bio sam prošle nedelje u Beogradu i video sam PS Mini, ali ne mogu da se sa sigurnošću setim gde tačno jer sam gomilu radnji obišao. Mislim da je bio Games ispod Lagune u Knez Mihajlovoj. Bio je 11 ili 12 hiljada.
U trenutku kada je svima postalo jasno da se slabo prodaje mogao se naci za tipa 5k u computerlandu

10ak dana je bio 3.999 din . To je najjeftinije sto sam video da je kod nas bilo.

Baš mi Ivamark i javio taj dan kad je bio popust epsko obaranje cene....igram ponekad onu logičku sa kockama i dzamping fleš može

BiD1zQW.jpg

Nisu neki kvoliti, proda me često X, SNES Mnogo bolji po tom pitanju koji sam i mnogo više igrao

Ja za tu lovu uzeo u gigatronu jaaaako davno. Cak i bez kretenske nalepnice :)

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Danas uzeh jedan skoro nov PSC za 25€ i time sam kompletirao 'multitap' set.

Zna li neko postoji li 2-portni USB hub u obliku PS1 multitap-a?
Kontam da je najlakše da ti neko odštampa

U gigatronu su bili ispod 35 u jednom trenutku. Uzimao nesto za firmu i slucajno video, had to buy it :D

Sent from my Mi 11i using Tapatalk

Back
Top Bottom