• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Olimpijske igre 2021 (Tokyo)

Meni on deluje kao jedan od onih fanatika sto nece ni svoju zenu samo da bi bio besan i nalozen za mec. 😄

Natasa Bekvalac i Rada Manojlovic se ne bi slozile s tobom.

Srpski veslači Martin Mačković i Miloš Vasić plasirali su se u polufinale u disciplini dvojac bez kormilara, sto je veliki uspeh obzirom da je Vasic imao koronu i nije mogao 14 dana da trenira, a nije mogao ni Mackovic, jer je isto bio u karantinu zbog njega.
U svojoj trci su zauzeli trece mesto, ali sto je najbitnije, kupili su sebi jos malo vremena, da se bolje pripreme i ko zna, mozda i udju u formu kad bude najbitnije, jer su vazili za favorite, pre sranja sa koronom.

Trebao je jedan sudija da cucne ispod kosa da neko od amera lakse skoci i zakuca.

Pratim pomno OI, basket mi je najzanimljiviji za gledanje, kratko traje i vrlo je dinamicno, pun pogodak sto su ga ubacili na OI, bice hit.
Nasa basketska repka me podseca na ona vremena kad smo dominirali u kosarci.
Dobismo danas i Letonce, koji bi trebali ovde da nam budu glavni protivnici, obezbedili smo polufinale, smesi se medalja i to bas zlatna.
Bulut je dobio povredu u prvom mecu protiv kineza, od tad igra malo rezervisano i usporeno, ali i dalje dovoljno.

Back
Top Bottom