• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Olimpijske igre 2021 (Tokyo)

Lepo ga je vaspitao.

Dobro, zavisi dal gledas na terenu ili van terena.

Jbote nisam znao da ima Eurosport 4K! Uživanje gledati atletska dešavanja na OI.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Koji provajder? Znam da je SBB imao Sport Klub u 4K.

Gledao sam Ivanu Spanovic, bogami kako se zategla, upregnula, ribetina je.

Dobro, zavisi dal gledas na terenu ili van terena.

Koji provajder? Znam da je SBB imao Sport Klub u 4K.

Gledao sam Ivanu Spanovic, bogami kako se zategla, upregnula, ribetina je.

SBB, kanal 132.

Doneo nam gruzijac i sestu medalju, a u petak igramo cak tri polufinala, dakle sest prilika da se osvoji neka medalja u vaterpolu ili zenskoj kosarci i odbojci.

Zna neko sled događaja zbog kojeg gledamo Gruzijca kako se prevrće pod našom zastavom? Živo me zanima.

Svaka cast nasim devojkama, doslo vreme da tu imamo uspeha, a u muskim smo posustali, ali evo barem su vaterpolisti usli u finale, opet su nas sudije unistavale i zato generalno ne volim da gledam vaterpolo, jer se mnogo lako namesta, ali pobedismo i sudije i mislim da je ova neverovatna generacija vaterpolista, zasluzila duplo veci docek, nego sto su svojevremeno imali kosarkasi ili u skorije vreme Novak.
Nebitno koliko je popularan sport, treba ih docekati u tolikom broju iz postovanja sta su sve uradili, takvu dominaciju ne znam dal je iko imao, mozda jedino americki kosarkasi.

Edit

Srbija je na Olimpijskim igrama u Tokiju osvojila devet medalja i tako oborila rekord sa prošlih Igara u Riju 2016. godine.
Devetu medalju za Srbiju osvojile su odbojkašice.

Zar na stolu nije bilo 2 reda bocica?
A na stolu iza redara jos nekoliko stotina?

Mogli su i napisati koliko cesto ima vodenih stanica.

Mi u Srbiji bolje da se bavimo vodom u Banatu nego u Japanu.
pa ne bave se naši time, samo su prekopirali tvit (ne zna se šta je gore zapravo :D )

za ovo drugo, jbg olimpijada i plemenitost, ne znam šta ti nije jasno, lik ne da nije sportista, nego je govnarčina.

A skoro svi fudbaleri kada padaju netaknuti u šesnaesterac i valjaju se kao da ih je neko probo nožem da bi izvukli penal se sportski ponašaju. Odavno profesionalni sport nema veze sa definicijom sporta ako je ikada i imao (setimo se da je još 1930 Jugoslavija izbačena sa Svetskog prvenstva u fudbalu jer je policajac izveo korner i sudije nisu smele da urade ništa zbog domaće publike).

Zato više i nepratim profesionalni sport a ovaj govnar što obara flaše je samo ekstremni primer onoga što većina "sportista" rade - pobedi na bilo koji način. A publika vidi nepravdu i nesportski potez samo kada se to obije onome za koga oni naviju. Koliko vidim ovaj nije ni diskvalifikovan zbog ovoga tako da možemo zaključiti i da su ovakve stvari i dozvoljene.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

pa ne bave se naši time, samo su prekopirali tvit (ne zna se šta je gore zapravo :D )

za ovo drugo, jbg olimpijada i plemenitost, ne znam šta ti nije jasno, lik ne da nije sportista, nego je govnarčina.

Nespretan lik koji je iz drugog reda pokusavao znojavim rukama da uhvati vodu je govnarcina?
Ostali su uskraceni svi koji nisu uzeli bas tu flasicu koju su zamislili, nego su morali da pruze ruku 15cm do sledeceg reda.
Ili da se strpe 10metara do sledece vodene stanice?

Ako mu je to bio masterplan da pobedi, bolje da je uradio nesto pametnije, tipa kao sto je Joker otrovao cesmovacu u Gotham-u.

Stvarno me ne zanima Olimpijski maraton i koja su pravila, ali trkaci na duge imaju mnogo ozbiljniju personalizovanu ishranu i pica tokom trcanja, od obicne vode.

Na amaterskim maratonima po Srbiji ne funkcionise tako kao sto mislite, a kamoli na Olimpijadi, pa jos pod organizacijom Japanaca.

Ne znam, u punom trku onako poobarati flasice i uzeti posljednju je bas zavidan skill. Prije da lik nije znao gdje goni nego sto je imao masterplan. Ne branim ali i ne osudjujem. Imaju pravila, neka mu se odlucuje na osnovu njih a ne ovako ga rastezati.

Back
Top Bottom