• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Olimpijske igre 2021 (Tokyo)

Izudaraj me u glavu, Miliceee!!!

Mnogo mi je drago zbog nje. Ako se povlaci posle ovih OI, na najbolji moguci nacin se oprostila.

Prvo zlato, idemo dalje!

Ispusili smo ga u basketu. Ocajno odigrano, delovalo kao da smo se usrali, plus Rusi dobru odbranu igrali.

U 14:15h borba za bronzu.

EDIT: Mnogo bolje odigrano protiv Belgije. Osvojena bronza!

Last edited:
Raspad sistema, mnogo sam se razocarao... ovo mi je najvece razocaranje na OI... ceo turnir dominiramo i onda u ubedljivo najbitnijoj utakmici, protiv protivnika kojeg smo rasturili, ovako lose da odigramo, dal je opustanje, potcenjivanje, umor, sparina, pritisak ili smo se usrali, ne znam, ali katastrofa, bas sam se razocarao i iznervirao... na kraju su bar izvukli bronzu...
Zaboravili da igraju odbranu, u napada nikakva akcija, Bulut se setao po terenu, ne znam dal je razlog povreda, ali ne mozes tako da ocekujes nesto, trebao je i morao vise da da... pravili smo veliki broj faulova, ali to nam je bio problem i u mecevima pre ovog... previse se fizicki igra, previse su nas tukli na pocetku i onda smo otisli u drugu krajnost... ne znam ni koliko je do sudija, da smo imali toliko faulova, a rusi nijedan... nebitno, posto se Bulut verovatno povlaci, mislim da mozemo i bez njega da budemo konkurentni, pa za 3 godina na sledecem OI, da se popravimo, mada ja verujem da ce Bulut igrati i te OI, malo se previse mangupira, ali to je taj americki stil... nek ode u Ameriku malo da se izduva, pa da zaigra kako treba na sledecim OI.

Meni su najprijatnije iznenadjenje veslaci Vasic i Mackovic, posle silnih problema sa koronom, gde kao sto rekoh nisu mogli ni da treniraju 2 nedelje, oni uspevaju da se plasiraju u finale, i to se mozda cak budu borili i za medalju, nestvarno veliki uspeh, obzirom na okolnosti.

Steta za Novaka. Izgleda da ima ogroman pritisak kad je u pitanju OI. Cim su kola krenula nizbrdo, pogubio se, nije znao sta i kako. Nervoza je kasnije odradila svoje i vise se nije vracao u mec.
Zverev sa druge strane odigrao odlicno.

Jebiga, nece ga to zlato na OI, pa nece. Ovo je bila idealna prilika, za tri godine ce dosta teze biti.

Sutra za bronzu u singlu i u mix dublu.

Teniski nebitan turnir, nije ni trebalo da igra. USO je morao da bude jedini fokus.

Da, ali on zeli to zlato, to ga verovatno proganja jos od onog smeca protiv Nadala. Ja ga razumem, razumem ga da je odlucio da nastupi i zbog svoje zemlje, na njegovom mestu bih isto uradio. Tu je naravno rizik da mu je ovo sad napravilo vise stete nego koristi, jebiga, ali se videlo da je bas uzivao sto je na OI.

Nek pokusa nakon OI da prikupi svu preostalu snagu i da sredi glavu koliko moze, USO mu je sad jedini turnir do kraja godine koji mu je bitan. Na best of 5 je jebena masina. Nadam se da ce uspeti.

Preumoran je momak svaka mu cast i na ovome do sada sto je uradio na OI, da se ne lazemo 90% sportista bi se fokusiralo na US open da su bili na njegovom mestu ne bi ni nastupali na OI.

Verujem da ce se sutra resetovati i uzeti bar jednu bronzu, ako ne i obe.
Moraju da se poklope neke stvari za OI, nekad kad ne juri kalendarski slem, ako za 3 godine dodje opet u drugacijem scenariju, mislim da ce uzeti i to zlato... kad moze Rodja u skoro 40 da igra finale Wimbledona i da ga skoro osvoji, onda to moze i Nole u 37-oj.
Ako je za utehu, dobro je sto mu je ostalo nesto da ga motivise da igra i dalje, jer motivacija je ogroman problem, kad ostvaris sve.

Smorio sam se ko bulja za Đokovića, baš šteta.

Možda ga je preterao što je i dubl igrao, sad teško je lupiti da li je to presudilo.

Ne verujem da je to nesto bitno uticalo... mislim da je to namerno uradio, da bi imao i dalje opcije za medalju, ako se desi iznenadjenje u singlu, uzimajuci u obzir prosle nastupe na OI, sigurno se plasio tako neceg i hteo je ovako da se "osigura", a mozda je i zarko zeleo da donese sto vise medalja moze za nasu zemlju.

Mislim da je odlucio pritisak, jer uglavnom losije odigra kad predstavlja zemlju, jer mu to stvara najveci pritisak, jos kad se doda golden slem i svi oni rekordi i price... mislim da je zato odjednom nestao protiv Zvereva, iako je ubedljivo vodio i isao pravim putem, a onda odjednom stao, ne verujem da je iz fizickih razloga.

Izgubio borbu za bronzu i.............................odustao od dubla......

Iako je verovatno mentalno u haosu, ovo je bas bez veze potez.

EDIT: kaze rame ga zajebava, ako je tacno onda okej.
EDIT:

Last edited:
Omasio sam, ipak je premor u pitanju, videlo se u danasnjem mecu.
Ja ga razumem, bolje da otkaze nego da se onesvesti na terenu, sto moze mnogo lakse da se desi, nego sto ljudi misle, uslovi su bili opasni po zivot.
Videlo se na mecu da se jedva krece i dise, sta dzabe da izlazi i u mixu, ne bi mogao nista da donese.
Gresku je napravio sto je uopste uzeo i mix da igra, ali jbg, mozda je samo slusao srce da donese sto vise medalja, ali ne i mozak.
Steta za Ninu, ali siguran sam da je ona i pre svega ovoga znala da je Noletu mix sekudaran i da je ovakav scenario vrlo moguc... takodje ona tesko da bi ovoliko daleko stigla bez Noleta... neka, ima vremena, igrace oni opet nekad u boljim uslovima...
i sam Nole je najavio da ce ponovo napasti medalju na OI u Parizu za 3 godine.

Ahaha, koji je mentol ovaj njegov ćale, samo ga bruka sa ovakvim stvarima.

Što se Novaka tiče - jebaga, kad sad nije uzeo zlato nikada neće. Za 3 godine u Parizu će fizički ipak biti na nižem nivou nego sada jer godine su to, telo se sve teže regeneriše, a ovaj trenutni nextgen i nextnextgen (Medvedev, Cicipas, Rubljev, Feliks Ože Alijasim itd) će imati više iskustva i još bitnije, samopouzdanja.
Sada kada su osetili krv i shvatili da Novak nije neuništiv već samo čovek mislim da će mu biti užasno teško na US Openu i u ovoj drugoj polovini sezone.

Pa bice tesko, to je bez sumnje, mladi igraci dolaze i najnezgodniji su bas na betonu... kako stvari stoje, Nole ce se najbolje drzati na Wimbledonu i mozda na Roland Garosu, ako Nadal ne digne nivo opet.

Sto se tice sledece OI, sve zavisi od situacije, ako dodje odmoran i fokusira se na to, sto da ne moze u 37-oj, kad Federer moze u 40-oj...
Naravno bice jako tesko i tad, ali ko zna, mozda ga i sreca pogleda, mozda mu se otvori zreb i izbegne one najvece rivale, sve je moguce, ja ne gubim nadu i mislim da ce imati pristojne sanse i za 3 godine... Novak kad je na svom nivou i kad je odmoran i dalje moze da rasturi tu mladu gardu, kao sto je rasturio Medvedeva na Australian Openu u finalu.

Sto se tice njegovog caleta, niti smrdi, nit mirise... ima covek nekih psihickih problema, to stoji, tezak je ego manijak i puno, jako puno patetise... ali opet, napravio je Novaka, vaspitao kako treba itd...

Jbote nisam znao da ima Eurosport 4K! Uživanje gledati atletska dešavanja na OI.
94ffa50aa0f8f300aa011ecfa7171eba.jpg

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока

Back
Top Bottom