Raspad sistema, mnogo sam se razocarao... ovo mi je najvece razocaranje na OI... ceo turnir dominiramo i onda u ubedljivo najbitnijoj utakmici, protiv protivnika kojeg smo rasturili, ovako lose da odigramo, dal je opustanje, potcenjivanje, umor, sparina, pritisak ili smo se usrali, ne znam, ali katastrofa, bas sam se razocarao i iznervirao... na kraju su bar izvukli bronzu...
Zaboravili da igraju odbranu, u napada nikakva akcija, Bulut se setao po terenu, ne znam dal je razlog povreda, ali ne mozes tako da ocekujes nesto, trebao je i morao vise da da... pravili smo veliki broj faulova, ali to nam je bio problem i u mecevima pre ovog... previse se fizicki igra, previse su nas tukli na pocetku i onda smo otisli u drugu krajnost... ne znam ni koliko je do sudija, da smo imali toliko faulova, a rusi nijedan... nebitno, posto se Bulut verovatno povlaci, mislim da mozemo i bez njega da budemo konkurentni, pa za 3 godina na sledecem OI, da se popravimo, mada ja verujem da ce Bulut igrati i te OI, malo se previse mangupira, ali to je taj americki stil... nek ode u Ameriku malo da se izduva, pa da zaigra kako treba na sledecim OI.
Meni su najprijatnije iznenadjenje veslaci Vasic i Mackovic, posle silnih problema sa koronom, gde kao sto rekoh nisu mogli ni da treniraju 2 nedelje, oni uspevaju da se plasiraju u finale, i to se mozda cak budu borili i za medalju, nestvarno veliki uspeh, obzirom na okolnosti.