• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

- Mario Kart World: 23.4 GB
- Donkey Kong Bananza: 10.0 GB
- GameCube Nintendo Classics: 3.5 GB
- Super Mario Jamboree Switch 2 Edition: 7.7 GB

Ko će igrati uglavnom Nintendo igre, 256GB će biti sasvim dovoljno,
mada ne sumnjam da će neke 3rd party igre biti 40-50GB, recimo Elden Ring.

Ko će igrati uglavnom Nintendo igre, 256GB će biti sasvim dovoljno,
mada ne sumnjam da će neke 3rd party igre biti 40-50GB, recimo Elden Ring.
Čini mi se da je za Elden Ring već potvrđeno da će to biti jedno od onih game card key izdanja :D

Inače Amazon, barem francuski, ima nešto normalnije cijene. Oni su i do sada nove igre za Switch 1 prodavali po 45 eura :D

image.png

image.png

Konzola jeste skuplja od onog sto sam ocekivao(400€). Igre takodje poskupele, sto smo i znali bilo je price o tome ali sam se nadao da nece. Sa svime sto je prikazano sam manje vise zadovoljan osim cenom. Ali jbg sta je tu. Istina je da je sve poskupelo pa tako i ovo, ne opravdavam ali razumem. Za mene iskreno switch 2 vredi te pare jer stvarno uzivam u nintendo igrama(ne svim naravno). Imam dosta fizikala koje cu sa uzivanjem preci drugu put na novoj konzoli, i plus rade kontroleri sa switcha sto je meni ogroman plus! Storage i nije toliko los za mene jer digitalu ni ne kupujem, a nintendove igre su plug and play u vecini slucajeva sto je meni najbitnije. Znaci mocicu da ih igram i za x godina kad se serveri ugase. A za mene je to najbitniji aspekt, da je prava fizikala a ne 1st day patch od zilion GB.!Uzecu ga sugurno ako bude moguce po pribliznoj ceni na kp od madjara.Games stop! 😆

Čekamo da neko potvrdi za fizičke igre iz drugih regija na japanskoj konzoli.
Pa rekoše da će biti dve verzije u Japanu samo za Japan i konzole koje ce raditi sa non Japan Accountima koje će biti skuplje

Ovo je možda najgori preview koji sam video, lik totalno pojma nema šta drži u ruci i šta priča.
Delim tvoje misljenje, samo u dosta redukovanom obimu, nekih 33.03%.
Covek zna sta drzi, poseduje Switch 1, ali zna se od ranije da nije neki gamer, tezak casualac, retko kad uvati da igra nesto, tako da nije expert da prica o tome, ali nije ni neko ko nije imao dodira sa time.

S2 ću najverovatnije uzeti na launch-u, pa nek' odmara neko vreme u kutiji na početnom fw-u. Ako od hack-a ne bude ništa ili bar ne u neko dogledno vreme, mogu da kupim tih par N ekskluziva zbog kojih uopšte i želim da imam S2. Svakako ne planiram da na njemu igram multi-platform naslove.

Kazu analiticari da su tarife uzete u obzir i da zbog toga imamo skuplju konzolu i igre.
Moguce, moguce ali ipak sumnjam. Igre su poskupile iako software nije obuhvacen tarifama. Vidjecemo koliko je N spreman da se zrtvuje u startu za konzolu.

Back
Top Bottom