Polako tehnologija jos nije spremna.Trofeji/achievementi nisu najavljeni?
Trofeji/achievementi nisu najavljeni?
Jel zapošljavate?Mislim da je surova realnost da cene igara idu gore bukvalno je sve poskupele pa zasto ne bi i igre. Secam se kad sam kupovao Switch imao sam platu 40k sad skoro 4x vise. Kolega kupio pre cetiri godine Fiat Tipo za 14k sad je tipa 18k itd itd...Sony izbacio konzolu od 900 eura sta dalje pricati.
Hahahah likovi jos postavljaju uslove za preorder prioritete.Kako ce jebeno da se razocaraju za par meseci. Jedva cekam ambasador program. A nadam se da ce narandzasti da ih guzi sa tarifama samo tako.
Invitation emails will be prioritized on a first-come, first-served basis to registrants who have purchased a Nintendo Switch Online membership with a minimum of 12 months of paid membership and a minimum of 50 total gameplay hours, as of April 2, 2025. Once invitation emails have been sent to all registrants meeting the priority criteria, invitations will be sent to remaining eligible registrants on a first-come, first-served basis
To ja pricam godinama. Da mi je samo nintendova kucna konzola bez portabilnosti, uzeo bih odma. Jer handheld ni ne igram. Dao bih ako treba i istu cenu samo da postoji ta varijanta.Nije problem meni licno 470e, problem je sta dobijem, jos uvek furaju ovaj za mene licno glupi 2in1.
Za ove novce dobijem kucnu konzolu u '25 godini koja je slabija od ps5/sx sa 256gb storage-a i gde moram da kupujem redovan gamepad za jos 90e.
I dobijem handheld konzolu sa nula ergonomije i non oled ekranom, sa upitnom baterijom zbog tog veceg ekrana (da li su pominjali uopste negde battery life ?).
Znaci kompromisi u oba tabora samo da bi bilo 2in1.
Ja bi radije da mogu da biram Switch 2 Pro samo kucna konzola za iste novce sa jacim hardverom i redovnim kontrolerom. I Switch 2 Portable sa 6-6.5" Oled-om i ovim hardverom sa unibody telom dobre ergonomije. Al jbg ja o tome mogu da mastam i to je to![]()
Report zbog suptilnog kurcenja. Pa se ti igraj dok prosvetari bez plata pumpaju po ulicama.Mislim da je surova realnost da cene igara idu gore bukvalno je sve poskupele pa zasto ne bi i igre. Secam se kad sam kupovao Switch imao sam platu 40k sad skoro 4x vise. Kolega kupio pre cetiri godine Fiat Tipo za 14k sad je tipa 18k itd itd...Sony izbacio konzolu od 900 eura sta dalje pricati.
Ne verujem shillovima, chekam RealGrunt reviews.![]()
Nintendo Confirms Switch 2 Uses DLSS and Ray Tracing, but Is Being Super Vague About the Details - IGN
Nintendo has confirmed the Switch 2 uses DLSS and ray tracing technology, but has yet to go into detail on how exactly, or show them off. And as for the GPU, Nintendo would prefer to focus on "the value that we can provide to our consumers."www.ign.com
![]()
Nintendo Switch 2 hands-on reveals a proper generational upgrade, though its biggest new idea remains unproven
Hands-on with Nintendo's new Switch 2 console reveals a brilliant step up from the original Switch.www.eurogamer.net
![]()
I spent four hours with Nintendo Switch 2, and it hasn't just exceeded my expectations – it's blown them away
My initial Nintendo Switch 2 impressions are glowingwww.techradar.com
![]()