• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Trofeji/achievementi nisu najavljeni?

Možda se vide naznaci toga u upgradeu za TOTK (snimak koji je vetar okačio - negde oko 5. minuta) , preko aplikacije će se videti medalje (u suštini, achievementi), verovatno neće biti od toga ništa ali opet zanimljivo kako bi to izgledalo kad bi Nintendo stvarno imao želje za tim...

Deluje da ce igranje u handheld modu biti jos veci mazohizam nego sa original Switch. O ceni igara ne bih mnogo jer bih samo psovao. Sto se igara tice, video sam par interesantnih naslova, ali me cena igara odbija. Kad bude piraterije, igracu se.

Mislim da je surova realnost da cene igara idu gore bukvalno je sve poskupele pa zasto ne bi i igre. Secam se kad sam kupovao Switch imao sam platu 40k sad skoro 4x vise. Kolega kupio pre cetiri godine Fiat Tipo za 14k sad je tipa 18k itd itd...Sony izbacio konzolu od 900 eura sta dalje pricati.

Hahahah likovi jos postavljaju uslove za preorder prioritete. :D Kako ce jebeno da se razocaraju za par meseci. Jedva cekam ambasador program. A nadam se da ce narandzasti da ih guzi sa tarifama samo tako.

Invitation emails will be prioritized on a first-come, first-served basis to registrants who have purchased a Nintendo Switch Online membership with a minimum of 12 months of paid membership and a minimum of 50 total gameplay hours, as of April 2, 2025. Once invitation emails have been sent to all registrants meeting the priority criteria, invitations will be sent to remaining eligible registrants on a first-come, first-served basis

Mislim da je surova realnost da cene igara idu gore bukvalno je sve poskupele pa zasto ne bi i igre. Secam se kad sam kupovao Switch imao sam platu 40k sad skoro 4x vise. Kolega kupio pre cetiri godine Fiat Tipo za 14k sad je tipa 18k itd itd...Sony izbacio konzolu od 900 eura sta dalje pricati.
Jel zapošljavate?

Hahahah likovi jos postavljaju uslove za preorder prioritete. :D Kako ce jebeno da se razocaraju za par meseci. Jedva cekam ambasador program. A nadam se da ce narandzasti da ih guzi sa tarifama samo tako.

Invitation emails will be prioritized on a first-come, first-served basis to registrants who have purchased a Nintendo Switch Online membership with a minimum of 12 months of paid membership and a minimum of 50 total gameplay hours, as of April 2, 2025. Once invitation emails have been sent to all registrants meeting the priority criteria, invitations will be sent to remaining eligible registrants on a first-come, first-served basis

Mislim da neće imati nikakvih problema sa prodajom hardvera (pogotovo u Japanu gde je konzola oko $350 i US gde je $450), što napisa @Oblakoder iznad, cene tehnike su generalno otišle gore, pogledaj samo cenu za PS5 Pro, cene grafičkih koliko su otišle, telefona...ljudima generalno nije problem da daju 500e za hardver koji će da koriste bar 5 godina.
IMO, mnogo veći problem su cene igara koje su od jednom mnogo skuplje, ali na žalost, mislim da će i ostali da krenu da prate Nintendo..

Nije problem meni licno 470e, problem je sta dobijem, jos uvek furaju ovaj za mene licno glupi 2in1.
Za ove novce dobijem kucnu konzolu u '25 godini koja je slabija od ps5/sx sa 256gb storage-a i gde moram da kupujem redovan gamepad za jos 90e.
I dobijem handheld konzolu sa nula ergonomije i non oled ekranom, sa upitnom baterijom zbog tog veceg ekrana (da li su pominjali uopste negde battery life ?).
Znaci kompromisi u oba tabora samo da bi bilo 2in1.
Ja bi radije da mogu da biram Switch 2 Pro samo kucna konzola za iste novce sa jacim hardverom i redovnim kontrolerom. I Switch 2 Portable sa 6-6.5" Oled-om i ovim hardverom sa unibody telom dobre ergonomije. Al jbg ja o tome mogu da mastam i to je to :D

@grunt
Battery life: Approx. 2 - 6.5 hours
Please note: this time is an estimate. The battery life will depend on the games you play and usage conditions.

Proslo je vreme kada su ljudi imali po 2-3 ili vise switchOva. Recesija bajo.
A za igre, bice cupavo.

Maltene je baterija malo losija od launch Switch1.

Za godinu-dve ce stici refresh sa boljom baterijom, i godinu-dve posle toga OLED. Nema zurbe, treba iscediti novcanike igraca sto vise.

Nije problem meni licno 470e, problem je sta dobijem, jos uvek furaju ovaj za mene licno glupi 2in1.
Za ove novce dobijem kucnu konzolu u '25 godini koja je slabija od ps5/sx sa 256gb storage-a i gde moram da kupujem redovan gamepad za jos 90e.
I dobijem handheld konzolu sa nula ergonomije i non oled ekranom, sa upitnom baterijom zbog tog veceg ekrana (da li su pominjali uopste negde battery life ?).
Znaci kompromisi u oba tabora samo da bi bilo 2in1.
Ja bi radije da mogu da biram Switch 2 Pro samo kucna konzola za iste novce sa jacim hardverom i redovnim kontrolerom. I Switch 2 Portable sa 6-6.5" Oled-om i ovim hardverom sa unibody telom dobre ergonomije. Al jbg ja o tome mogu da mastam i to je to :D
To ja pricam godinama. Da mi je samo nintendova kucna konzola bez portabilnosti, uzeo bih odma. Jer handheld ni ne igram. Dao bih ako treba i istu cenu samo da postoji ta varijanta.

Report zbog suptilnog kurcenja. Pa se ti igraj dok prosvetari bez plata pumpaju po ulicama.

Ne verujem shillovima, chekam RealGrunt reviews.

Back
Top Bottom