Par utisaka posle posle par sati korišćenja:
-ne razumem se baš najbolje u ekrane, jeste da HDR praktično ne postoji u handheld modu zbog LCD-a, ali meni je ekran prilično dobar obzirom da je LCD (ne može se naravno porediti OLED ekranima), sasvim OK uglovi gledanja, boje i osvetljenje vrlo dobri, mada definitivno nije preporučljivo igrati napolju preko sunčanog dana van hlada, sve u svemu baš očigledna razlika u odnosu na Switch 1
-sama konzola baš kvalitetno odrađena, isto ogromna razlika u odnosu na Switch 1, magnetni mehanizam mnogo bolje radi i mnogo je sve kompaktnije i čvršće,
Joy Cony veći i udobniij, dock i dalje "plastičan" i deluje krhko
-Sam meni je isti samo unapređeniji, prijatniji sa dodatim opcijama i finim zvučnim/vizuelnim efektima, sve deluje brže
-Za sad sam probao Odyssey, 3D World, Bowsers Fury, NSMBU, Zelda ALW...sve igre izgledaju mnogo bolje i brže učitavaju a Zelda ALW je sada 60 fps locked,
Zelda ALW i Bowsers Fury baš dobro izgledaju
-Nisam siguran, ali mi se učinilo da su se iz samog Switch čuli dodatni zvučni efekti iako je zvuk išao preko zvučnika
-Switch 1 Pro kontroler radi odlično, jedina mana je da ne mogu da uključim Switch 2 sa njim
Za sad sam vrlo zadovoljan,
jedino što mi smeta što Switch 1 Pro kontroler ne može da upali konzolu, i recimo cena, 550e za MKW nije baš jeftino, IMO 450e bilo idealno