• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Switch 2 Nintendo Switch 2 Info - hardver, os, software, news

Baterija i ekran znaci najvece mene kao sto se i moglo ocekivati. Dve stvari koje je stari oled switch popravio :D

Ergonomija meni najbitnija, bas bi voleo da ga uzivo probam da poredom sa ocajnom prvim.

Svidja mi se novi mehanizam, bas super deluje i koliko sam video bas je izdrzljiv na maltretiranje :D
Stici ce kontam za koju nedelju, pa naleti.

Par utisaka posle posle par sati korišćenja:

-ne razumem se baš najbolje u ekrane, jeste da HDR praktično ne postoji u handheld modu zbog LCD-a, ali meni je ekran prilično dobar obzirom da je LCD (ne može se naravno porediti OLED ekranima), sasvim OK uglovi gledanja, boje i osvetljenje vrlo dobri, mada definitivno nije preporučljivo igrati napolju preko sunčanog dana van hlada, sve u svemu baš očigledna razlika u odnosu na Switch 1
-sama konzola baš kvalitetno odrađena, isto ogromna razlika u odnosu na Switch 1, magnetni mehanizam mnogo bolje radi i mnogo je sve kompaktnije i čvršće,
Joy Cony veći i udobniij, dock i dalje "plastičan" i deluje krhko
-Sam meni je isti samo unapređeniji, prijatniji sa dodatim opcijama i finim zvučnim/vizuelnim efektima, sve deluje brže
-Za sad sam probao Odyssey, 3D World, Bowsers Fury, NSMBU, Zelda ALW...sve igre izgledaju mnogo bolje i brže učitavaju a Zelda ALW je sada 60 fps locked,
Zelda ALW i Bowsers Fury baš dobro izgledaju
-Nisam siguran, ali mi se učinilo da su se iz samog Switch čuli dodatni zvučni efekti iako je zvuk išao preko zvučnika
-Switch 1 Pro kontroler radi odlično, jedina mana je da ne mogu da uključim Switch 2 sa njim

Za sad sam vrlo zadovoljan,
jedino što mi smeta što Switch 1 Pro kontroler ne može da upali konzolu, i recimo cena, 550e za MKW nije baš jeftino, IMO 450e bilo idealno

Last edited:
Meni deluje da vise necemo videti konzole po tim cenama osim eventualno Lite verzija i tako tih okrnjenih da ih tako nazovem. Ono sto me pomalo plasi sto nista od novih najava igara nije najavljeno za Switch, a pomislio sam da ce bukvalno skoro sve biti i za NS2

"Dolby Vision for Games" dev o implementaciji HDR-a na Switch 2 konzoli:

Last edited:
Mister Grinch je poznati Nintendo hejter pa preko Zelde BotW se svetio Nintendu bukvalno 90% pisanja na forumu mu je pisanje o Nintendo pohlepi. Pazi ti to Nintendo odredio cenu od 80 eura za celu industriju verovatno sad GTA 6 nece smeti da kosta vise ili ce Nintendo tuziti ove sto prodaju igre za manje para. 😁

Da nisu pohlepni stavili bi charging grip zajedno sa konzolom u kutiju. ;)

Testirao Logitech kameru. Radi bez problema. Nije Nintendo pohlepan 🤣 Inace drift joycona ce opet biti masovna pojava.

Testirao Logitech kameru. Radi bez problema. Nije Nintendo pohlepan 🤣 Inace drift joycona ce opet biti masovna pojava.
Pa jel ima neki kvalitetan gamepad sa hall effect gamepad-ovima i HD rumble koji je bio dobar pick za Switch 1?

juče mi stiglo sokoćalo sa pro kontrolerom.

keca sam držao par puta u rukama, dvojka je definitivno manje flimsy, ali je i dalje ultra neergonomičan, ko ovo igra u handheldu bez nekih gripova, sućut.
uspešno povezao sa monitorom, radi sve, 2k rez, 120hz, vrr, hdr.
i zvuk pušta dobro preko hdmi-ja na monitor koji je povezan na moje svs zvučnike preko bt-ja.

mario kart sam igrao poslednji put na wiiju mislim. ovaj mi se čini da izgleda isto, al ajde igra za decu...

zelda 2 radi super za sad dok sam na nebu, nije bilo framedropova.

hdr i sa podešenim tone mappingom ne izgleda impresivno, ali mi se čini da je više do same implementacije u igrama, videćemo...

pro kontroler je dobar, kvalitetno deluje izrada, možda je malo manji nego što bih voleo, mega lol da triggeri nisu analogni.

joycone sam spakovao u fijoku instant.

sve u svemu, ok igračkica, čekam upgradeovane verzije starih igara, zbog čega sam i pazario, da se prođe kroz big n katalog. u međuvremenu lepa zabava sa zeldom.

Back
Top Bottom