• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Neaktuelne serije

Odgledao sam celu prvu sezonu Gay of Thrones, doduse uz dosta premotavanja i odustao sam od daljeg gledanja, kakvo dosadno smaracko sranje od serije... mislim da je cak i knjigu zanimljivije citati od ovoga...
Sex scene su prekratke, a akcije skoro uopste i nema, a ono sto ima je tako lose odradjeno, nikakvi specijalni efekti...
Jedino sto je bilo zanimljivo u celoj sezoni je zadnjih nekoliko sekundi zadnje epizode.

Ja sam mislio da je ovo kao LoTR, samo kao serija... boy I was wrong...
Bas tesko pada kad posle tako dobre serije kao sto je Breaking Bad, vidis ovakvo sranje.

Te politicke intrige, najprljavije moguce igre, serija ima sve stvari koje prezirem, moras biti tezak mazohista gledati ovako nesto i uzivati.

Ni to doba i seting mi se ne svidjaju, za dijaloge sam vec pricao da ih ima previse, sto ne bi bio toliki problem da su makar iole zanimljivi.

0/10

(n)(n)

Ali prava radnja ide od 4. sezone, 8. da ne pominjem koliko je kvalitet. Mislim da bi ti bas leglo ali ponavljam, sve moras pogledati bez skipanja. Sve te smaracke price i dijalozi kasnije kliknu i spoje se magijom kakvu samo Martin zna da baci. Za prekratke scene seksa nema lijeka doduse, osim jednog mega gangbanga sa Night Kingom.

Ali prava radnja ide od 4. sezone, 8. da ne pominjem koliko je kvalitet. Mislim da bi ti bas leglo ali ponavljam, sve moras pogledati bez skipanja. Sve te smaracke price i dijalozi kasnije kliknu i spoje se magijom kakvu samo Martin zna da baci
Neka je i tako, nije vredno tolike zrtve... ne bih mogao da stignem do 4-te sezone ni sa sve premotavanjem...
Obrisao sam svih 8 sezona u jednom cugu... ima i serija koje mi nece traciti vreme ovako, vec grabiti paznju odmah.
Uostalom, AI kaze da je prva sezona najbolja, te kad mi se ona nije svidela uopste, tesko da ce i ostale.

@2CR4ZY trolujem brt :) Ako ti prva vec nije legla kasnije sezone mogu da ti prijaju jedino ako volis da te neko (lose) jebe u mozak. A Tirion je svijetla tacka serije btw.

Poceo da gledam The Office, odlicna serija, uboli su mi humor, mislio sam da je neko dosadno sranjce, a zapravo mi je zgrabila paznju odmah od pilota.
Svidja mi se sto je samo 20 minuta, taman duzina, pitko, nije dosadno ni u jednom momentu.
Svidja mi se kako su experimentisali sa formatom i humorom, to kreiranje neprijatnih situacija, cudi me kako se neko ranije nije setio da experimentise sa tim... kao i taj los humor, ali je zapravo smesan :D ono fazon toliko je glupo, da je smesno :D
Od likova, glavni, Steve Carell mi je naravno najupecatljiviji i zvezda ove serije... i niko drugi mi se ne svidja za sad, ali imaju neki potencijala, videcemo kako ce se to menjati dok pogledam svih 9 sezona.

Emmy je najavio da ce otvoriti novu kategoriju nagrada za zasluzne "Legacy" TV serije koji su tokom vremena dokazale da su imale znacajan i dugorocan utisak na TV medijum i gledaoce. Po trenutnim pravilima, u razmatranje ce uci samo serije koje su imale minimum 5 sezona i 60 epizoda [sto eliminise mnoge krace serije].

Imaju sigurno dovoljno kandidata da dele ovu nagradu decenijama [Wire mora da uzme ASAFP], ali nadam se da ce Buffy biti nagradjena, jer su zaista promenili ceo TV landscape sa svojim unikatnim formatom koji je po prvi put uveo koncept sezonskog "big bad"-a cija prica se lagano razmotava u gomili nezavisnih epizoda. Time su razbili koncept sindication-a koji je totalno bio vladao industrijom decenijama, i svi zivi su krenuli da ih kopiraju.

Buffy-the-Vampire-Slayer.jpg

Back
Top Bottom