• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

TV Neaktuelne serije

Pre Wire ima mnogo serija koje bi morale da uzmu titulu prosto zato što su stvorile svoje žanrove. Prve dve koje mi padaju na pamet su Dallas i Flintsones koji su stvorili sapunice i podnevne sitkome. Dva žanra koji i danas dominiraju TVom koji je doduše u laganom i još decenijama u procesu ali i dalje u odlasku.

Onda su tu serije poput Homicide: Life on the Street koji je je revolucionizovao "Police Procedurals" uklanjajući glamur osamdesetih i zamnjujući ga mračnom realnošću.

Poceo da gledam The Office, odlicna serija, uboli su mi humor, mislio sam da je neko dosadno sranjce, a zapravo mi je zgrabila paznju odmah od pilota.
Svidja mi se sto je samo 20 minuta, taman duzina, pitko, nije dosadno ni u jednom momentu.
Svidja mi se kako su experimentisali sa formatom i humorom, to kreiranje neprijatnih situacija, cudi me kako se neko ranije nije setio da experimentise sa tim... kao i taj los humor, ali je zapravo smesan :D ono fazon toliko je glupo, da je smesno :D
Od likova, glavni, Steve Carell mi je naravno najupecatljiviji i zvezda ove serije... i niko drugi mi se ne svidja za sad, ali imaju neki potencijala, videcemo kako ce se to menjati dok pogledam svih 9 sezona.

A onda na britansku verziju predjes...

Overicu i to, britanci imaju fenomenalne serije poput "Mucki" i Nepristojnih ljudi i sigurno zaboravljam jos dosta njih...

Back
Top Bottom