• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Dobar deo modela ni ne zavrsi u us sto se xiaomija tice. Not gonna be a problem za nas evropske paore.

Sent from my Poco F2 Pro using Tapatalk

Najveci problem je poslednji korak a to je google store ban i ta sranja ako do njega dodje.

Isti dan ce biti na 4pda ili xda resenje sa jednim ili dva apka i bez roota. Prakticno postoji vec, microg koji zna svako ko koristi vanced bez roota. Non issue za korisnika koji nije moron.

Isti dan ce biti na 4pda ili xda resenje sa jednim ili dva apka i bez roota. Prakticno postoji vec, microg koji zna svako ko koristi vanced bez roota. Non issue za korisnika koji nije moron.

Znam ja to ali i sam znas vecinu korisnika koji kad procitaju vest da nema google appsa i stora odma odustaje od kupovine :)

Nece obicnog uzimam redmi 9 za dinar iz mtsa korisnika :D Ko ne uzima od operatera, zna i app da instalira :D

Nece obicnog uzimam redmi 9 za dinar iz mtsa korisnika :D Ko ne uzima od operatera, zna i app da instalira :D

Ja sam uzeo Huawei P30Pro cim je stigao kod nas, tada su vec uveliko bili u svadji sa Amerima svaki drugi debil me je pitao ''jel mi radi telefon'' ili ''trebo si matori Galaxy da kupis on bas dobro radi'', posto su procitali u novinama da je Huawei potunuo kao Atlantida :D

Ja npr. ne mogu da zamislim da nemam file browser na telefonu i da ne mogu preko kompa da pristupim memoriji telefona kao da je removable disk. Čak bih pre i Gmaps žrtvovao.

Jel ima neko samsung s20 na koji je uspeo da instalira GCam? Da pitam ovde pre nego sto krenem da kopam dalje.

Jako lepo izgleda telefon, medjutim cena je RIP teski.

Sony i dalje pokazuje koliko je u nekom svom svetu sto se tice telefona, uredjaj koji mozda ima jedva 100k potencijalnih korisnika, od kojih ne znam koliko ce uopste i kupiti.

Kida ovaj Snap 888 koliko je brz, ali zato barem ovaj Mi 11 se pregreva zestoko :D Kada pilas zahtevne emulatore ode preko 50c, pa lepo throttle-uje :D

Snap 845 bi sve poterao, sadasnji flagship samo ako prelazis sa 2+ godine flagshipa ili neceg slabijeg.

Moj 1+1 5T se i dalje odlicno drzi. Ako mu se ista desi [drzim ga u silikonskoj maski, izdrzava retke al fine padove bez problema], trenutni kandidat za zamenu je 8T.

Ste se igrali sa 3ds emulatorom?
Ja probao jednom davno super mario 3d land i nije bilo bas najsjajnije, mrzi me da se cimam nesto detaljnije(SD 855).

Sve ima framedropove.
7b392bc89e687bf1829e08296778f281.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Back
Top Bottom