Uslužno je bilo.@Apex
Nisi nedavno prodao odlican fon ispod cene za 100e ovde ? Ili si to usluzno za nekog prodavao.
Zadnja 3 telefona Saomi, jedino gde sam video reklame su u onoj beskorisnoj aplikaciji za "ciscenje" sistema. Iz navike uvek uzmem od njih posto najlakse obavim transfer svega na sledeci, samo se ulogujem u njihov nalog i sve mi bude na novom telefonu kao na starom ocas posla.
Jedino bi se prebacio na drugu marku da mogu lako tako da prebacim sve, a video sam kako to ide kod caleta sa LG-a na Samsung i bilo je bolno![]()
Uslužno je bilo.
Ali tada nisam razmišljao o backup telefonu. Taj bi bio perfektan jbg.
Ja bih uzeo normalan telefon sa svezom baterijom za main, a ovom A52s dao "unapredjenje" u backup. Iako mu uopste nije bila losa baterija na izlasku "za to vreme", ne mogu da zamislim koliko sad kratko traje. Nov Magic7 Lite ili A55 bi verovatno u jednom punjenju izdrzao ono za sta bi A52s trebalo 2 ili 3 punjenja.Je l' moram da se zezam sa jurenjem polovnjaka?
Main telefon mi je A52s, čini mi se da mi preporučujute bolje od toga za backup.![]()
Ja bih uzeo normalan telefon sa svezom baterijom za main, a ovom A52s dao "unapredjenje" u backup. Iako mu uopste nije bila losa baterija na izlasku "za to vreme", ne mogu da zamislim koliko sad kratko traje. Nov Magic7 Lite ili A55 bi verovatno u jednom punjenju izdrzao ono za sta bi A52s trebalo 2 ili 3 punjenja.
Apex:
Šta je neki najbolji baš budget telefon? Tipa 100-150eur.
Kao vlasnik A52s 5G telefona mogu samo da kazem da nisam primetio da je baterija znacajno oslabila. Evo sada u martu puni 3 godine. Nema sanse da je oslabila vise od 5% posto ja ne primecujem razliku. Zenin ima preko 3 i po godine i ona se ne zali na bateriju.Ja bih uzeo normalan telefon sa svezom baterijom za main, a ovom A52s dao "unapredjenje" u backup. Iako mu uopste nije bila losa baterija na izlasku "za to vreme", ne mogu da zamislim koliko sad kratko traje. Nov Magic7 Lite ili A55 bi verovatno u jednom punjenju izdrzao ono za sta bi A52s trebalo 2 ili 3 punjenja.