Sto delite njega? Covek je prodana dusa i pokazuje to redovno, bilo sta sto on izbaci ima manju tezinu od potplacenih DXOMARK rezultata.
Nikad ja to nisam primetio kod njega, pogotovo ne tako explicitno kao sto navodis.
Čovek je zabavljač poput onog Mrwhosetheboss. Sve odradi kao fanboy i obrade za maksimalno lajkovanje. Retko napuši nekoga jer kada napuši bude pandemonijum. Za primer pogledati Fisker.
Ne bih se slozio, radi realno, hvalio je dosta Pixel, jer je Pixel to i zasluzio, takodje i napljuje one koji to zasluze, poput Xiaomi-ja i imas primera koliko oces, pa i u samom ovom videu koji sam okacio, prica pri kraju videa sta sve ne valja kod Xiaomi-ja, kako je to shilovanje...
Ono sto doduse treba da se shvati, jeste da je YT takva platforma, gde ti ne smes nesto puno da hejtujes, jer ljudi to ne zele da gledaju... a ajde da se ne lazemo, niko nece da radi YT besplatno i da donosi raw sadrzaj, svako radi YT da bi zaradio, a ako oces da zaradis, moras pratiti neke smernice... to se odnosi na tech review, reaction kanale itd...
Recimo mogu ja sad da pustim neku pesmu i da je napljujem jer mi se nije svidela, ali ljudi dolaze da pogledaju reakciju na pesmu koja im se svidela, ne koja im se nije svidela... ja tu onda nadjem neko srednje kompromisno resenje, i navedem samo ono sto mi se svidelo... recimo ako je pesma sranje, a muzicki video dobar, navescu samo da je muzicki video dobar i to je to, tako cela stvar funkcionise, nema sad tu neke filozofije... mozes da napljujes i niko ziv to nece gledati i mozes komotno da odustanes od YT.
Mkbhd je meni jedan od najbeskorisnijih reviewera, mrwhostheboss je bland AI moze da ga zamjeni, plejada likova poput unboxtherapy ali jbg rade ono sto mase i algoritmi vole
Ni meni se ne svidja mrwhostheboss, a za unboxtherapy def mogu reci da shiluje.
mkbhd i hardware unboxed mi se svidjaju, Linus me nervira i shiluje, a Gamers Nexus ne ume da prica, brljavi nesto, jer previse brzo prica i verovatno mu kosa upada u usta, verovatno i par zuba fali...