• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Naravno da nije hejter kad je master shill i jedino verujem da ume da napusi konkurentski brend od onog koji shilluje u tom momentu.

Nakon mnostvo incidenata kao sto je npr ovaj apple "intervju" ili onaj "wallpaper app" za muzu svojih fanova covek bi morao da ima neverovatnu harizmu da uopste razmislim da mu pruzim sekund svog vremena, a ne znam kakvu to harizmu moze da ima covek koji vozi 150 u naseljenom mestu u zoni skole.

Ume on da napuši ali na finjaka i to neke poprilično velike brendove. Hvala bogu pa nije hejter, nadam se da će taj trend da je kul hejtovati sve redom nestati polako.
A ja se nadam da ce shillovanje i iracionalno velicanje brendova gdje se hajpuje sve zivo napokon nestati ali budimo realni.
Ono sto je bitno su realne cinjenice, da li to neko iznosi na hejterski ili fanbojevski nacin je stvar "ukusa".
Ti veliki jutjuberi imaju opasnu produkciju ali isprazan sadrzaj. Mkbhd je meni jedan od najbeskorisnijih reviewera, mrwhostheboss je bland AI moze da ga zamjeni, plejada likova poput unboxtherapy ali jbg rade ono sto mase i algoritmi vole. Najbolji lijek je ne gledati sto mi ne pase ali yt se bas zadaje da mi servira sranja.

molim administraciju da preludom dodeli 50 lajkova, u problemu je čovek...
Jedini problem je u tvojoj glavi...
Ume on da napuši ali na finjaka i to neke poprilično velike brendove. Hvala bogu pa nije hejter, nadam se da će taj trend da je kul hejtovati sve redom nestati polako.
Vaš problem je što vam se kriterijum spustio na najniže moguće grane, pa više ni ne prepoznajete trash igre.
Svi moji opisi su 100% realni.

Sto delite njega? Covek je prodana dusa i pokazuje to redovno, bilo sta sto on izbaci ima manju tezinu od potplacenih DXOMARK rezultata.
Nikad ja to nisam primetio kod njega, pogotovo ne tako explicitno kao sto navodis.
Čovek je zabavljač poput onog Mrwhosetheboss. Sve odradi kao fanboy i obrade za maksimalno lajkovanje. Retko napuši nekoga jer kada napuši bude pandemonijum. Za primer pogledati Fisker.
Ne bih se slozio, radi realno, hvalio je dosta Pixel, jer je Pixel to i zasluzio, takodje i napljuje one koji to zasluze, poput Xiaomi-ja i imas primera koliko oces, pa i u samom ovom videu koji sam okacio, prica pri kraju videa sta sve ne valja kod Xiaomi-ja, kako je to shilovanje...
Ono sto doduse treba da se shvati, jeste da je YT takva platforma, gde ti ne smes nesto puno da hejtujes, jer ljudi to ne zele da gledaju... a ajde da se ne lazemo, niko nece da radi YT besplatno i da donosi raw sadrzaj, svako radi YT da bi zaradio, a ako oces da zaradis, moras pratiti neke smernice... to se odnosi na tech review, reaction kanale itd...
Recimo mogu ja sad da pustim neku pesmu i da je napljujem jer mi se nije svidela, ali ljudi dolaze da pogledaju reakciju na pesmu koja im se svidela, ne koja im se nije svidela... ja tu onda nadjem neko srednje kompromisno resenje, i navedem samo ono sto mi se svidelo... recimo ako je pesma sranje, a muzicki video dobar, navescu samo da je muzicki video dobar i to je to, tako cela stvar funkcionise, nema sad tu neke filozofije... mozes da napljujes i niko ziv to nece gledati i mozes komotno da odustanes od YT.

Mkbhd je meni jedan od najbeskorisnijih reviewera, mrwhostheboss je bland AI moze da ga zamjeni, plejada likova poput unboxtherapy ali jbg rade ono sto mase i algoritmi vole
Ni meni se ne svidja mrwhostheboss, a za unboxtherapy def mogu reci da shiluje.
mkbhd i hardware unboxed mi se svidjaju, Linus me nervira i shiluje, a Gamers Nexus ne ume da prica, brljavi nesto, jer previse brzo prica i verovatno mu kosa upada u usta, verovatno i par zuba fali...

Asus neki dan napustio industriju, idu lagano za njima OnePlus, Nothing, Fairphone...

Mislim da OnePlus ostaje, bice gaming orijentisan segment za Oppo kao i do sada sa lightweight OS-om i bez najjacih kamera.

Verovatno je cela online frka nastala zbog pada prodaje Nord-a u Indiji, Kini i Evropi, previse ima lowend telefona. A za onaj online article koji je najavio pad OnePlus-a, u to ne verujem za sada. AI napisano, autor stavio ime drugog coveka, nijedan novi source, it's very fishy.

A iz Kine stize i sledeci push za jos jeftinije telefone - proizvodne linije bez ljudi. Za koju godinu ovo ce biti redovna pojava tamo.

Samo nek je kamera dovoljno dobra na OnePlus pa nek i bude gaming orjentisan phone.Da su Oppo i Vivo više razvijeni u EU možda bih i kupio da probam čak i ako su mediatek ali slabo ih ima u ponudi

Samo nek je kamera dovoljno dobra na OnePlus pa nek i bude gaming orjentisan phone.Da su Oppo i Vivo više razvijeni u EU možda bih i kupio da probam čak i ako su mediatek ali slabo ih ima u ponudi
A sto tolka jurnjava za OnePlus-om? Njihov flagship ima kamere koje su u najboljem slucaju u rangu Xiaomi i Samsung subflagshipa(npr obican Xiaomi 17 i obican Samsung S25).

A sto tolka jurnjava za OnePlus-om? Njihov flagship ima kamere koje su u najboljem slucaju u rangu Xiaomi i Samsung subflagshipa(npr obican Xiaomi 17 i obican Samsung S25).
Dugogodišnje iskustvo sa raznim OP modelima.rade odlično.nikad problemi.najbolji launčer za mene bar.Probao sam druge brendove(nisam ih imao nego sam testirao samo)ni jedan mi se ne sviđa.Oppo i Vivo su slični OPu na njih bih verovatno mogao da se naviknem.OP12 i OP13 imaju dovoljno dobre kamere za svakodnevne potrebe

Back
Top Bottom