Nemoj da me razumes pogresno, ali za flagship telefon ovo je sve samo ne solidno. Hardverski mu glavna dodje kao Samsung S25(obican) nivo, a sporedne ipak za nijansu bolje od S25. Svaki senzor je manji nego na prethodnom modelu.Sad da vidimo kakva ce biti internacionalna cena za 1+15.
Sto se kamera tice izgleda ce biti solidne, cekaju se full opisi.
![]()
I captured 100 photos with the OnePlus 15 and the results speak for themselves
OnePlus 15 is moving ahead with an in-house imaging engine on its next flagship. I spent a day with clicking pictures with it and it didn't leave with any red flags.www.digitaltrends.com
ali za flagship telefon
Dzabe to kad je amazon zatvorio svoj app store i jedine alternative play store-u nam budu kineske.Cena telefona skoro sigurno nece biti u max "flagship" nivou. Za malo jace od nedelju dana ce najaviti internacionalnu cenu, u Kini je $700.
A inace, evo ga verovatno kraj sage Epic vs Google tuzbe u USA gde je Tim Sweeney uspeo da izvuce znacajnu pobedu. A posledice ce ipak zahvatiti korisnike android uredjaja u CELOM SVETU.![]()
Epic and Google agree to settle their lawsuit and change Android’s fate globally
Big Android changes through 2032.www.theverge.com
Juce je Google pristao da sa sledecim androidom omoguce da SVI korisnici sirom sveta instaliraju "registroveane app store-ove" bez napadnog jezika, sa automatskom dozvolom da te radnje instaliraju svoje aplikacije. I smanjice svoj in-app porez sa 30% na 20% [i cak 9% ako kupovine ne daje gameplay advantage], i omoguciti lak prelaz na eksterne billing sisteme.
Google je predlozio ovaj sistem za sledecih 6 i po godina, al prvo sudija mora to da aminuje.
OnePlus nikada nije bio flagship nego flagship killer to je velika razlika..Što se tiče kamera senzora downgrade su na odnosu na OP 12 tako da je po meni to nedopustivo da je ostalo na LTY 808 što je kod 12 pa da kažeš samo sramota ovako je i bruka i sramota.Zato sam i odlučio da čekam OP16.Za 15 su se ove godine odlučili da bude gaming phone dok su Oppo i Vivo dobili novije i bolje senzore kamera sve ostalo im je kao kod OP 15 osim što je kod njih mediatek.Kad bi OP16 dobio bar LTY 818 ako ne LTY 828 ja bih bio prezadovoljan ali imam utisak da će samo da vrati na 808 i da kažu eto vam jeste li srećni sad vratili smo vam senzor star 5godina budi te zadovoljniNemoj da me razumes pogresno, ali za flagship telefon ovo je sve samo ne solidno. Hardverski mu glavna dodje kao Samsung S25(obican) nivo, a sporedne ipak za nijansu bolje od S25. Svaki senzor je manji nego na prethodnom modelu.

Nazalost ne, samo verzije Pixel 10Ako slučajno može da posluži 9a, to imam ja![]()