• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Kako je ovo cudo tako jeftino ??? Jbt 25$ za to u usa ne mozes ni rucak jedan da imas posten :D Pokidalo je sve kineske jeftine handheld-e :D

Ako stvarno bude telefon dobiće kameru. Danas ni deca ne mogu da imaju dečiji telefon bez prednje i zadnje kamere.

Ali činjenica da ima dva tačpeda umesto dva analogna dugmeta poput onog na PSPu samo sa jačom oprugama mi automatski eliminiše ovo kao ozbiljan proizvod.

Jel se meni cini ili ce ovo biti telefon bez kamere?
Ima sad vec telefona gde se vise ne vidi selfi kamera napred, vec je ona sakrivena, ali tu...
Sto se tice zadnje strane, ne znam koja je prica, ne vidi se na ovoj slici, nije prikazana leva strana...

The video provides a comprehensive review of the Xiaomi 17 Ultra Leica Edition, highlighting its camera-centric design and features. It comes with premium camera accessories and boasts a triple camera system, including a large main sensor, an ultrawide lens, and a variable zoom telephoto. A unique camera ring offers customizable controls for photography. The phone also integrates Leica's imaging profiles, allowing for distinct photographic styles. While the reviewer praises the camera experience and the phone's flagship specifications, some downsides include the awkwardness of the camera ring, the limited range of the variable zoom, and the camera app's tendency to reset settings.

Sto delite njega? Covek je prodana dusa i pokazuje to redovno, bilo sta sto on izbaci ima manju tezinu od potplacenih DXOMARK rezultata.
Au jbt, postalo nemoguce postovati ovde, prvo tebe da pitam koga da kacim, onda da napravim AI sazetak jer Omega samo tako prihvata, i na kraju mi neko ukrade post i pokupi lajkove...

Sto delite njega? Covek je prodana dusa i pokazuje to redovno, bilo sta sto on izbaci ima manju tezinu od potplacenih DXOMARK rezultata.

Čovek je zabavljač poput onog Mrwhosetheboss. Sve odradi kao fanboy i obrade za maksimalno lajkovanje. Retko napuši nekoga jer kada napuši bude pandemonijum. Za primer pogledati Fisker.

Last edited:
Čovek je zabavljaš poput onog Mrwhosetheboss. Sve odradi kao fanboz o obrade za maksimalno lajkovanje. Retko napuši nekoga jer kada napuši bude pandemonijum. Za primer pogledati Fisker.

Ume on da napuši ali na finjaka i to neke poprilično velike brendove. Hvala bogu pa nije hejter, nadam se da će taj trend da je kul hejtovati sve redom nestati polako.

Back
Top Bottom