• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

iOS Android Mobilni telefoni/tableti general tema (vesti/glasine/sta kupiti)

Ja sam davnih dana stekao utisak da u sony-u radi neko od balkanaca koje zaduzen za unistenje dela kompanije koje proizvode telefone.brate rodjeni 1700e za telefon,pa nista ne opravdava ovoliku cenu

Ja sam davnih dana stekao utisak da u sony-u radi neko od balkanaca koje zaduzen za unistenje dela kompanije koje proizvode telefone.brate rodjeni 1700e za telefon,pa nista ne opravdava ovoliku cenu
A davno su oni batalili taj phone momenat, pokusavaju neki hibrid da proguraju telefon/aparat/monitor, pogotovo sa ovim senzorom. Ovo je bas ludilo.

U pitanju je Black Edition, koji ima ugrađen WiFi i BT, kao i dodatne tastere u odnosu na običan. Deluje mi kao odličan dil za ~$48.

val1.jpg

val2.jpg

Annual Phone Depreciation Report - musicMagpie

I odličan podsjetnik da je OnePlus na launch-u (ili blizu launcha) čisto bacanje para. 😁

Huawei lagano best buy, sačekaš pola godine do godinu dana, na kraju uštediš lepo, a imaš super fon.

Nisam zagledao novine od pixela, fin je ovaj dodatak za content aware erase.

I odličan podsjetnik da je OnePlus na launch-u (ili blizu launcha) čisto bacanje para. 😁
Slazem se, zato uvek uzimam samo predzadnji model kad cena padne na razuman nivo.

Huawei lagano best buy, sačekaš pola godine do godinu dana, na kraju uštediš lepo, a imaš super fon.
Android telefon bez Play Store? Ne mogu da se složim. Radije bih uzeo iPhone, što i jesam, čisto promene radi.

Svaki telefon značajno gubi na vrednosti ubrzo nakon izlaska, osim iPhone-a. Ne mogu da kažem da nisam bio jako zadovoljan Xiaomi telefonima, samo malo preteraše sa veličinom. Mi 9T mi je omiljen telefon, koji i dalje imam. I moguće je da ću se na njega vratiti nakon iPhone-a, osim ako se ne predomislim i odem na neki OnePlus... :)

Nije u pitanju samo konzumerizam, nego neko prosto voli da ima nov i dobar telefon, pogotovu ako ga koristi i za posao. Od 2010. do neke 2016-2017. je imalo smisla menjati telefone na godinu dana, jer jesu donosili osetna poboljšanja na ovaj ili onaj način (značajno brži procesor/GPU sa dodatnim mogućnostima za AR/VR, noviji OS koji donosi nešto značajno, osetno bolja kamera, naprednije sigurosne opcije,...). Ali poslednjih godina promene su male. Čak i zahtevnijim ljudima telefoni iz srednjeg segmenta mogu da traju po par godina bez problema.

Neko voli da kupi novu konzolu, neko nov PC, neko nov telefon, neko nove patike ili odeću, a neko da ode na letovanje. O ukusima i prioritetima ne vredi raspravljati. :)

Android telefon bez Play Store? Ne mogu da se složim. Radije bih uzeo iPhone, što i jesam, čisto promene radi.
nisam proveravao za poslednju liniju huawei uređaja, ali obično postoji relativno jednostavno rešenje za sideload play store-a.

koristio sam do prošle godine huawei mate 20 pro, vrhunski telefon, voleo bih ponovo nekog mate-a da probam...

Dobar primer koliko su hw specs u realnosti nebitni, kad flagship telefon namenjen "zahtevnim" korisnicima propadne u zemlju na zapadnom trzistu, samo zato sto nema preloadovan play store.

Back
Top Bottom