- Dricus Du Plessis defeats Israel Adesanya by submission (rear-naked choke) at 3:38 of Round 4
Zanimljiva borba, pametno je radio Dricus, isao je na grapling, jedino tako i mozes protiv Adesanje, koji je pokazao veliku snagu, ali cetvrtoj rundi ko da je ostao bez goriva i to ga je i kostalo borbe... nisam video da je neki znacajan udarac naneo Dricus u tom momentu, vec je Adesanja samo jednostavno stao i ovaj ga zaskocio i ugusio, logicno.
- Kai Kara-France defeats Steve Erceg by TKO (strikes) at 4:04 of Round 1
Ovde moze da se prica o early stopage-u, takodje mi se ne svidja, ne znam dal je to po pravilima, da Kara drzi Ercegu glavu dole, dok ovaj pokusava da ustane, bezveze mi je taj potez, ali svakako mislim da je early stopage.
- Dan Hooker defeats Mateusz Gamrot by split decision (28-29, 29-28, 29-28)
E ovde se nikako ne slazem sa odlukom sudija, iako je Hooker pokazao borbeni duh, ipak je Gamrot vise toga uradio u ovoj borbi...
- Jairzinho Rozenstruik defeats Tai Tuivasa by split decision (29-28, 27-30, 30-27)
Cista pobeda i dominacija Rozena, Tuivasa jednostavno ne zna kako da se bori, jeste on simpatican debeljko, i dobio je dosta borbi na srecu, ali generalno jako tanak sto se tice borilackog umeca.
- Carlos Prates defeats Li Jingliang by KO (left hand) at 4:02 of Round 2
Impresivan Prates, prvi koji je nokautirao Lia i ucinio cak da to izgleda lako, kako ga je pametno cekao, nije zurio, znao je da ga ima.