• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

The complete UFC 306 fight card can be seen below.

Sean O’Malley vs. Merab Dvalishvili
Alexa Grasso vs. Valentina Shevchenko
Brian Ortega vs. Diego Lopes
Esteban Ribovics vs. Daniel Zellhuber
Ode Osbourne vs. Ronaldo Rodríguez
Ignacio Bahamondes vs. Manuel Torres
Irene Aldana vs. Norma Dumont
Kevin Borjas vs. Edgar Chairez
Yazmin Jáuregui vs. Ketlen Souza
Raul Rosas Jr. vs. Aori Qileng

• Main Event: Belal Muhammad defeats Leon Edwards by unanimous decision (48-47, 48-47, 49-46)
Razbio ga Muhamad, udavio ga ko zmija zabu, bas mi je drago, zasluzio je covek pojas.
  • Co-Main Event: Tom Aspinall defeats Curtis Blaydes by TKO (strikes) at 1:00 of Round 1
Impresivan je Aspinal, pomazio udarcem Curtisa, a ovaj odma pao na pod... i glupak okrenuo ledja, dao ledja protivniku i ovaj ga naravno finishirao... velika greska Curtisa i nema sta da se ljuti sto je sudija zaustavio borbu, sam je kriv.
  • Paddy Pimblett defeats King Green by submission (triangle choke) at 3:22 of Round 1
Jos jedna borba pored main-a, koja pokazuje koliko je grapling dominantan u odnosu na sve druge vestine...
  • Arnold Allen defeats Giga Chikadze by unanimous decision (29-28, 29-28, 29-28)
Steta za Gigu, da je iz neke popularnije zemlje, pa bi mu se sudije mozda i smilovale, ovako ne mozes protiv Velike Britanije...
  • Modestas Bukauskas defeats Marcin Prachnio by submission (arm-triangle choke) at 3:12 of Round 3
Rekao bih da je ovo bila najzabavnija borba, puna preokreta.
  • Sam Patterson defeats Kiefer Crosbie by submission (arm-triangle choke) at 2:50 of Round 1
Impresivan je ovaj mali
  • Mick Parkin defeats Lukasz Brzeski by KO (strikes) at 3:23 of Round 1
Odlicna borba

Krš event, borbe su bile prosek, kao da je bio Fight night a ne UFC event.

I Dejna je popizdeo što su borbe bile mlake i što je bilo 7 borbi za redom bez finiša (finalna borba early prelimsa, cela prelim karta i prve dve borbe main karte).
Reče da više nikada neće podizati bonuse (za ovaj event je bonus bio podignut na 100k umesto standardnih 50k) jer u fazonu borce boli kurac da se trude.

Drago mi je što je Belal pobedio i uzeo pojas, pogotovo pred tuđom publikom da Englezima pokvari raspoloženje.

Blaydes i njegova staklena brada, posle jednog direkta seo na patos i okrenuo leđa Aspinalu, game over.

Bobi vs Pimblet, neshvatljiva Bobijeva odluka da ide na obaranje umesto da nastavi da boksuje.

ufc organizacija je kriva za event jer je počeo fazon u ponoć da bi ameri mogli da gledaju u doba kad im odgovara. main je bio oko 6... a borci su se uglavnom poraspadali zbog adaptacije na satnicu.

dejna moron.

Da, samo ih interesuje da prodaju pay per view svojoj publici, zabole ih za sve ostalo. Pitali su Dejnu da li ubuduće ima šanse da event krene ranije, kaže nema šanse.

Ilia Topuria vs. Max Holloway, Robert Whittaker vs. Khamzat Chimaev announced for UFC 308 in Abu Dhabi​

Dobra karta, nisam očekivao Vitaker vs Hamzat ove godine. Rakiću neće biti lako protiv Ankalaeva.

Nije mi jasno kako je Chimaev rangiran kao tek 11-ti, a pobedio je Usmana?
Mozda ako je to bilo u drugoj diviziji...

Umar Nurmagomedov def. Cory Sandhagen by unanimous decision (50-45, 49-46, 49-46)

Uzasno dosadna borba, nisam uzivao, jedino sto je bilo impresivno jeste iz koliko takedown-a je Cory uspeo da se izvuce, pa prakticno iz svih, a bilo ih je dosta, steta sto na nogama nije uspeo nista da uradi.

Shara Magomedov def. Michał Oleksiejczuk by unanimous decision (30-27, 30-27, 29-28)

Magomedov pirat, pravi pirat, ridjokosi, ridjobradi... samo nogama bije, bice visoko plasiran.

Deiveson Figueiredo def. Marlon “Chito” Vera by unanimous decision (29-28, 29-28, 30-27)

Figuredo, mali prljavi pacov, mrzim ga, onaj udarac posle zvona me je posebno iznervirao... ali ako se ne gledaju te prljave stvari, zasluzeno je pobedio, iako je Vera imao momentum u jednom delu borbe.

Michael Chiesa def. Tony Ferguson by submission (rear-naked choke). Round 1, 3:44

Ispratio Chiesa Tonija u penziju, i neka je, bilo je krajnje vreme... izgubio je odavno brzinu Toni, dosta mozdanih celija je izgubio i bolje da se povuce i sacuva to malo zdravlja sto mu je ostalo.

Nije se Toni još povukao, kada je izlazio reče da mu nije još vreme 😄

• Dricus Du Plessis defeats Israel Adesanya by submission (rear-naked choke) at 3:38 of Round 4
Zanimljiva borba, pametno je radio Dricus, isao je na grapling, jedino tako i mozes protiv Adesanje, koji je pokazao veliku snagu, ali cetvrtoj rundi ko da je ostao bez goriva i to ga je i kostalo borbe... nisam video da je neki znacajan udarac naneo Dricus u tom momentu, vec je Adesanja samo jednostavno stao i ovaj ga zaskocio i ugusio, logicno.

• Kai Kara-France defeats Steve Erceg by TKO (strikes) at 4:04 of Round 1
Ovde moze da se prica o early stopage-u, takodje mi se ne svidja, ne znam dal je to po pravilima, da Kara drzi Ercegu glavu dole, dok ovaj pokusava da ustane, bezveze mi je taj potez, ali svakako mislim da je early stopage.

• Dan Hooker defeats Mateusz Gamrot by split decision (28-29, 29-28, 29-28)
E ovde se nikako ne slazem sa odlukom sudija, iako je Hooker pokazao borbeni duh, ipak je Gamrot vise toga uradio u ovoj borbi...

• Jairzinho Rozenstruik defeats Tai Tuivasa by split decision (29-28, 27-30, 30-27)
Cista pobeda i dominacija Rozena, Tuivasa jednostavno ne zna kako da se bori, jeste on simpatican debeljko, i dobio je dosta borbi na srecu, ali generalno jako tanak sto se tice borilackog umeca.

• Carlos Prates defeats Li Jingliang by KO (left hand) at 4:02 of Round 2
Impresivan Prates, prvi koji je nokautirao Lia i ucinio cak da to izgleda lako, kako ga je pametno cekao, nije zurio, znao je da ga ima.

Back
Top Bottom