- Main Event: Jon Jones defeats Stipe Miocic by TKO (spinning back kick and punches) at 4:29 of Round 3
Cudna borba, nisam siguran dal sam zadovoljan ili ne, istina je negde izmedju... prvo me iznervirao Miocic, koliko je glup, sa takvom taktikom koju je imao u prvoj rundi, bolje da i nije dolazio na borbu... uplasen, bezi od Jones-a, ne sme da napadne... preziveo je nekako tu rundu, onda je konacno u drugoj poceo da se bori, ali vec je bio namlacen, pa je bio spor, nije mogao da pridje Jones-u sa udarcima... i konacno treca runda, udarac nogom iz okreta pravo u rebra, bilo je dovoljno da zavrsi Stipea... a i mator je Stipe kad pogledas, vreme za penziju.
Sto se tice Jones-a, prvo sam se iznenadio da on ima samo 37 godina, sigurno je poceo veoma mlad, kad je vec toliko dugo u kavezu.
Pa on itekako moze jos uvek da se bori na visokom nivou, i dobro je sto je izjavio da se nece povuci i rekao je da ce pricati sa Danom i da ce dati publici ono sto zeli, a to je deluje mi borba protiv Aspinala... to bi bilo lepo videti, jer Aspinal ima hrabrosti da krene napred i napadne, za razliku od Miocica...
Takodje, posle toga voleo bih i da vidim borbu protiv Pereire... jednostavno kad mu se ponudi dovoljno love, borice se on jos ihahaj...
Uglavnom Jones je potvrdio klasu i jednostavno kad te se pored toga i boje protivnici, onda nemas sta da trazis u borbi.
- Co-Main Event: Charles Oliveira defeats Michael Chandler by unanimous decision (49-46, 49-46, 49-45)
Ovo je meni bila borba veceri... kad je Oliveira ovako nashpanovan, padaju i mnogo veci borci, mada mislim da nije bilo sve do njega, Chandler je bio bas slab, mnogo losiji nego u svojim prethodnim borbama... dal zasto sto je zbog Conora pravio predugu pauzu ili zbog povreda iz proslih meceva i neizbeznog pada samopouzdanja...
Takodje mali je, nema reach... skakuce i mlati onim ruchicama po vazduhu, ali ne moze nista da dohvati...
Jednostavno Chandler je dokazao da nije top 5 borac, tu je u prvih 10, ali ne moze protiv onih najboljih.
- Bo Nickal defeats Paul Craig by unanimous decision (30-27, 30-27, 30-27)
Bas dosadna borba, Nickal je bio malo manje dosadniji i pobedio je na kraju... Craig podseca na Rakica, ogromna gradja, a ne sme da napadne, samo udara nogama nisko dole po nogama ili ponekad visok udarac nogama i to je sve od njihovog repertoara, tuzno za jednog borca.