• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Kanonier - Boralho - bila je bas zanimljiva i neizvesna borba, oboje su radili chicken dance u jednom momentu, nije se znalo na koju ce stranu otici, sva sreca nije otislo do sudija, jer pitaj boga sta bi tu bilo, delovalo je bas izjednaceno...

Medjutim, mislim da je odlucila raznovrsnost koju ima Boralho, ima leg kick, jab, udarac kolenom, pa i grapling na kraju, dok je Kanonier suvise jednodimenzionalan, i osim tog boxovanja, nema nista, a cak ni tu nema neke varijacije... povrh svega, bio je nesto pasivniji u borbi.

• Merab Dvalishvili defeats Sean O’Malley by unanimous decision (49-46, 48-47, 48-47)
Lagano Marab, isisao zivot iz Shona, dobio svih 5 rundi... Shon kompletan no show... mada i ocekivalo se, ne vidim ko moze da izadje Marabu na crtu.
  • Valentina Shevchenko defeats Alexa Grasso by unanimous decision (50-45, 50-45, 50-45)
Cista pobeda Shevchenke, vratila se
  • Diego Lopes defeats Brian Ortega by unanimous decision (30-26, 30-27, 30-27)
Izlupao Lopes Ortegu za sve pare, nisam ocekivao ovo.

Haha, na kraju nista od ove borbe, e vala kad se cekala 3 godine i ne treba da je bude, Conor penzus.

Borbe pre main i co-main eventa su bile baš dobre, main i co-main su bili meh

Norma Dumont - Irene Aldana - Aldana je dobila jednu od najgorih posekotina koje sam video, kao da je neko udario sekirom u čelo, videla joj se lobanja. I dalje mi nije jasno kako borba nije bila prekinuta

Rodrigez vs Ode - odlična borba, Rodrigez od nokdauna i sa ivice poraza došao do pobede iako je po meni Ode bio ubedljiviji

Ribovics vs Zelhuber - obojica su bili odlični, ja ne znam kako je Zelhuber završio borbu na nogama posle onakvog baraža udaraca Ribovicsa, jedna od najboljih borbi ove godine

Lopes vs Ortega - Lopes je jebena mašina, neverovatna dominacija. Mogao je lagano do finiša u prvoj rundi samo da je stao u centar i čekao da sudija podigne Ortegu

Merab vs Suga - očekivan tok borbe i očekivan rezultat. Suga je tek na pola pete runde našao način da povredi Meraba šutevima u stomak ali je bilo prekasno da bi bilo šta promenio

Last edited:
Pereira usvinjio Khalila, drzao se crnac prve tri runde, cak i iznenadjujuce dobro za nekog ko je rangiran tek kao osmi, ali stigao ga je umor u cetvrtoj, a bogami mi ga je i dobro isprebijao Pereira, na momente je bilo i neprijatno za gledati, trebao je sudija i ranije da prekine borbu, jer je Khalil samo poceo da bezi po ringu...

Drago mi je što je borba trajala više od 2 runde. Kalil je vodio, rezultat je bio 2:1 za njega posle 3 runde ali to nije bilo previše bitno jer nije imalo šanse da se borba završi sudijskom odlukom, Aleks je jednostavno next level.

In other news, bedak za Wonderboy-a, bio je odličan protiv Baklija. Dobio bi borbu lagano da ga ovaj nije uhvatio onim ludačkim zamahom koji je pokušavao više puta.

Velika šteta i za Alda, sudije su ga oštetile, trebalo je da dobije borbu protiv smarača Bautiste koji ga je većinu borbe samo držao prikovanog na žici bez ikakve akcije.

Gledao sam danas post fight konferenciju, ovo mi je bio najjači momenat 😂 😂

In other news, bedak za Wonderboy-a, bio je odličan protiv Baklija. Dobio bi borbu lagano da ga ovaj nije uhvatio onim ludačkim zamahom koji je pokušavao više puta.
Jel to bio prelim? Nisam je video u main eventu

Drago mi je što je borba trajala više od 2 runde. Kalil je vodio, rezultat je bio 2:1 za njega posle 3 runde ali to nije bilo previše bitno jer nije imalo šanse da se borba završi sudijskom odlukom, Aleks je jednostavno next level.

Velika šteta i za Alda, sudije su ga oštetile, trebalo je da dobije borbu protiv smarača Bautiste koji ga je većinu borbe samo držao prikovanog na žici bez ikakve akcije.

Gledao sam danas post fight konferenciju, ovo mi je bio najjači momenat 😂 😂

možda i najgore suđen event do sada.

onaj lik pustio 4 eyepoke-a...

Sinoćna karta ništa posebno osim main eventa koji je bio fenomenalan, jedna od najboljih borbi ove godine 👏 Svaka čast Rojvalu kako je uspeo da se izbori sa Tairom koji će bez sumnje postati šampion pre ili kasnije.

Kakva ce ovo borba biti, jedva cekam!

Fenomenalan match-up, ovo je za mene main borba, a ne co-main.

Dva moja omiljena borca, ali kad vec moram da biram, navijacu za Chimu, ipak mi je on najzanimljiviji borac.

Sve zavisi od toga dal ce Chima uspeti da obori Whitakera, ako uspe, to ce biti game over, a ako ne uspe, bice problem, jer je Whitaker bolji na nogama i brzi, tako da ce svakako biti zanimljivo, ali obzirom koliko je grapling dominantan u ovom sportu, ipak dajem prednost Chimi.

Back
Top Bottom