• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Lud event.

Gaethje vs Holloway je instant klasik. Onih finalnih 10 sekundi i KO sekund pre kraja meča je bilo kao u filmu.

Rakić vs Jirži - velika šteta za Rakića. Bio je odličan dok nije stao da razmenjuje udarce sa Jiržijem koji je bio na ivici poraza jer su mu noge bile uništene.

Pereira vs Hil - Poatan je neverovatan, kada je posle niskog udarca zaustavio Herba u fazonu I got this bro i onda nokautirao Jamahala jednim udarcem 5 sekundi kasnije je još jedan momenat za pamćenje.

Last edited:
Kakav nokaut Holoveja, mozda i najbolji trenutak u istoriji UFC-a, na dve sekunde do kraja da onako nokautira Gejcija, a da ne pricam o ludosti da tako nesto uradi pred kraj borbe i stavi celu pobedu na liniju, jer da ga je Gejci zakacio, mogao je da bude sokirajuc preokret, ali drago mi je da je sve ispalo kako treba i da je pobedio bolji borac... i obozavam njegovu energiju, srce i volju.

Impresivan je bio i Pereira sa onim nokautom, neverovatnu snagu ima, slicno ko Nganu...

Rakic, jbg steta, takav je on borac, ima udarac, ume da krene napred, ali odbrana nikakva, brada staklena, cim ga neko zakaci, pada...
Znao sam da ce da izgubi i dok je vodio, jer tako se njemu odjednom sve okrene, tako je bilo i protiv Glovera, mislim da psihicki treba da poradi, ko da se uplasi pobede...

Bobi Grin je bas dobro namlatio Millera, velika razlika u brzini... Grin jeste top 10 borac, mada mislim da protiv najboljih nema sta da trazi, jer nema odbranu.

Rakic, jbg steta, takav je on borac, ima udarac, ume da krene napred, ali odbrana nikakva, brada staklena, cim ga neko zakaci, pada...
Znao sam da ce da izgubi i dok je vodio, jer tako se njemu odjednom sve okrene, tako je bilo i protiv Glovera, mislim da psihicki treba da poradi, ko da se uplasi pobede...
nije se rakić nikad tukao protiv glovera, možda si sa blahovićem pomešao...
jiri ga je namamio na blisku borbu i razmenu udaraca. da je ostao disciplinovan do samog kraja, umlatio bi jirija kao kerinu.

tri bombe za jun
pored konora i čendlera
dastin vs islam
strikland vs paulo

Ruffy vs Mullarkey - neverovatan performans Rufija, što reče jedan od komentatora podsetio je na Mekgregora iz najboljih dana.

Paul Craig vs Borralho - Craig popio još jedan težak nokaut. Ne može ništa da uradi od kada su mu provalili fazon da ne ulaze u grappling sa njim već samo da stanu u centar oktagona i da čekaju da ga sudije podigne.

Jose Aldo vs Martinez - svaka čast Aldu, izgledao je fenomenalno, mogao je i do nokauta da je hteo.

Anthony Smith vs Vitor Petrino - toliko je bila neočekivana pobeda Smitha da je i Brus Bafer krenuo da proglasi Vitora pobednikom pa se jedva zaustavio posle "and still undefeated Vitooor..." 😂

pereira moron, zamalo da bude diskvalifikovan.

king is back, svaka čast žozeu, martinez je ultra jak.

stiv karel za siromašne mislim da je trebalo da osvoji pojas, ali jbg jak je brazilski lobi u brazilu.

maurisio rufi, kakav prospekt!

Neverovatan mi je Erceg, kako je uspeo da izmori Pantoju, a bogami i da ga dobro izmlati, steta sto nije pobedio, ali sam je sebe zajebao sto je sam isao u grapling, a tu se ne snalazi dobro... i pored toga ne slazem se sa odlukom sudija da bude bas onolika razlika u poenima, mislim da je bilo mnogo izjednacenije.

Makhachev vs Poirier​

Na kraju ispade odlicna borba, prvih par rundi je bila totalna dominacija Makhacheva, jednostavno pametniji je i brzi od Poirier-a, bas ga je dobro isponizavao dok ga je drzao iza ledja i lupao po glavi kako je hteo...
E posle se Dustin probudio i pocelo je da bude zanimljivo, cak je i znacajno povredio Makhacheva, ali preziveo je ovaj nekako i pokazao od cega je satkan... no, treba zaista cestitati Dustinu, jer ga je namucio najvise od svih protivnika, bio je cak i blizu pobede u tim momentima...

Sean Strickland defeats Paulo Costa

Standardna porcija Stricklanda, ceo mec juri protivnika i lupa ga jab-ovima, Costa je bio mrtav umoran vec posle druge runde, ocekivano, od silnog bezanja po ringu... nema sta, ima taktiku Strickland, ima mozak, voleo bih da povrati pojas.

Last edited:
Bio je dobar UFC Luisville u subotu, jes da je fight night ali imalo je svašta da se vidi, main card bio pun nokauta:

- Bruno Ferreira nokautirao Stoltzfusa laktom iz okreta (osmi takav nokaut u istoriji UFC-a)
- Prates nokautirao Radtkea perfektnim kolenom u jetru - https://dubz.co/v/vy0ry4
- Reese dobrim aperkatom nokautirao Markeza posle nepunih 20 sekundi borbe
- Raul Rosas Jr pobedio Rikija Turciosa, uopšte nije bila laka borba ali je klinja uspeo da se izbori i dođe do submissiona
- TKO pobeda Imavova protiv Cannoniera uz ipak prerani prekid borbe, Hercog je trebalo da ga pusti barem još 10-15 sekundi da vidi šta će uraditi
- Dominik Rejes posle svih sranja koja su mu se izdešavala konačno posle skoro 5 godina zabeležio pobedu u velikom stilu i nokautirao Dastina Džejkobija 👏👏

- TKO pobeda Imavova protiv Cannoniera uz ipak prerani prekid borbe, Hercog je trebalo da ga pusti barem još 10-15 sekundi da vidi šta će uraditi
Da, slazem se, medjutim mislim da je Cannonier bio na putu bez povratka

O jebem ti zivot, koji put vec propusta borbu, mora se dovesti u red vise, ono tipa gledam ga jednom godisnje...

Back
Top Bottom