• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

pa deluje mi da su se kurčili crnci, ali su posle izgubili hrabrost kad su videli kako je rešio ovog jednog. ali da, nije morao :D

Last edited:
Marlon Vera defeats Pedro Munhoz - Vera lagano jab-ovima, ubio ga ko macku.

Ian Machado Garry defeats Neil Magny - Garry ga isponizavao, mogao je da ga zavrsi kad hoce, ali iz nekog razloga nije, vec se igrao sa njim ko macka sa plenom... na kraju se tek setio da ga zavrsi, ali je vec bilo kasno.

Zhang Weili defeats Amanda Lemos - ne gledam inace zene, ali ova mala Zhang, kakva stoka, kakva zivotinja, ta bi i muskarca prebila, zapravo i izgleda ko muskarac i to ne obican muskarac, vec nabildovan muskarac.

Sean O’Malley defeats Aljamain Sterling - ne znam sta da mislim, lepo ga docekao cupavi i zavrsio, da je sudija rano zavrsio mec, jeste donekle, no meni je sama borba cudna, ko da je Sterlingu receno da izgubi, da se ispostuje ovaj chupavi hype vozic, a i da se uzmu pare na trilogiji... ali ajde da ne pravim neke teorije, koje nisu strane za UFC, meni je samo Sterling delovao nezainteresovano, pasivno i ispod svog nivoa, ali AKO je chupavi pobedio cisto, onda mu cestitam.

Last edited:
Chikadze vs Caceres - odlicna borba, svidja mi se stil koji ima Chikadze, vidi se da je skolovan borac, a ne neko koga su pokupili sa ulice, cista pobeda.

Holloway vs Korean Zombie - bila ok borba, sve do trece runde, kad je Korean Zombie resio da napravi spektakl, usao u beast mod i krenuo bez garda na Holloway-a, na sve ili nista, i dobro je krenuo, udario je nekoliko puta Holloway-a, publika podivljala, ali onda ga je Holloway docekao udarcem koji ga je poslao na pod i to je bilo to, penzionisao se Zombie.

Pa, ne znam kome bih dao prednost, nekako su mi izjednaceni, ali licno bih voleo Prohacka da pobedi...

Strickland lagano pobedio Adesanya, i tako sa pete pozicije postao sampion.
Kinda dosadna borba, nije bilo puno akcije, Strickland je pametno, takticki "boxovao" i jurio Adesanya po kavezu... Adesanya se od svog tog bezanja umorio i Strickland ga izbockao sa jab-ovima i to je to... Adesanya je hteo Stricklanda da navuce kao sto je Pereiru, kad je delovalo ko da je u guard-u, pa odjednom zamahnuo jako, kod Pereire je to proslo, ali ovde je Strickland bio brzi i udario on njega, pre nego sto je stigao Adesanya da ga zakaci.

Brzi je Strickland, to je napravilo razliku, Adesanya nije mogao toliko da mlati nogama, a Strickland je zadao dosta jab-ova u glavu.
Generalno, Strickland je naterao Adesanya da se bore na njegov nacin ceo mec i to je odlucilo...

Mirise na trilogiju, mada kad vidim kolika kvota je bila na Adesanya, ne mogu, a da se ne zapitam, da Adesanya nije ovo namerno pustio, em da se uzmu pare, em da se dobije trilogija, ako je tako, onda ce Adesanya sigurno dobiti naredni mec, ali ajde pa videcemo dal je cisto ili prljavo, ali uglavnom Strickland je pametan i skillovan borac, brz je, jedino sto nema bas neku snagu u udarcu, ali bilo je dovoljno za pobedu.

Ubio ga Strickland, posle onog KD-a u prvoj rundi nije se vratio. Cekirao je sve leg kickove, par puta ga je ukupno pogodio u glavu. Posle ovog ne zasluzuje revans, mada ce ga dobiti svakako. Bolje bi bilo da je pao u prvoj.
Krejzi sta pricas, zasto bi ga pustio namerno, potcenio ga je jako i udavio se. Kako mozes reci da nema snage u udarcu, jesi ti video onu zadnju u prvoj, ima 5 KO/TKO u UFC-u...

Krejzi sta pricas, zasto bi ga pustio namerno, potcenio ga je jako i udavio se
Pa napisao sam, zbog trilogije, zbog para da se uzmu, to im je najbitnije... da je pobedio Izi, ne bi bilo trilogije, ovako jedini nacin za trilogiju, prvu dobije Striklend, sledecu Adesanja, ali kao sto rekoh, ja to sve teoretisem sta je moguce, ali nadam se da je Striklend pobedio bez tog nekog dogovora i da ce ponovo pobediti u revansu ili da revansa ni ne bude (mada je vec najavljen), posto svakako ne podnosim Izija, mnogo je dosadan i napucan... a Striklanda gotivim, odlican i pametan, skolovan borac.
Kako mozes reci da nema snage u udarcu, jesi ti video onu zadnju u prvoj, ima 5 KO/TKO u UFC-u...
pa video sam, nije bilo dovoljno da ga nokautira... nisu toliko jaki ti jabovi, uostalom i komentatori su rekli da nema jak udarac, vise je onako da ti smeta... sto je ok, ima neke druge stvari, a i donosi mu poene i tako...

Ah, kako mi je drago, ne samo da ga je Strikland pobedio već mu je i slomio duh praktično čim ga je oborio u prvoj rundi, videlo mu se u očima.

Inače, dripac nije hteo da da izjavu posle meča kao što je red već je otišao u svlačionicu, a onda je otišao i sa konferencije za štampu posle meča, sedeo je nepunih 60 sekundi i onda ostavio trenera da odgovara na pitanja, u fazonu izvini žurim, čekaju me.

Konačno da se posle Usmana i ta priča više završi jer su smorili najstrašnije. Nadam se da neće biti revanša, vreme je da i drugi borci u diviziji dobiju šansu.

Back
Top Bottom