• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Dobar je mali Dusko, veoma srcan, borben i ima veliku zelju, ali nema tehniku i nema mozak, tako da mu predvidjam neki polovican uspeh kao do sad, mada obzirom da je mlad, ako sazri, pocne da razmislja i poboljsa tehniku, moze da bude ok.

Sutra je D day, posto volim da prognoziram, a ne volim da se kladim, evo mojih prognoza za sutranje borbe, mada sve je vise navijacki...

Charles Oliveira vs Islam Makhachev - za Du Bronxa uvek navijam, protiv koga god da se bori, uz Chimaeva meni najomiljeniji borac.
Ovo ce mu verovatno biti najtezi mec, jer ide protiv protivnika koji je vrhunski grapler, mozda i najbolji posle Habiba.

Aljamain Sterling vs TJ Dillashaw - ovo je striktno navijacki, mrzim prljavog Sterlinga i zelim da mu neko razbije njusku

Petr Yan vs Sean O’Malley - isto navijacki, mislim da bi Yan trebao biti sampion, a sugara ne mirisem previse, jer je pozer i folirant, samo glumi nesto

Beneil Dariush vs Mateusz Gamrot - ko jos ne voli Dariush-a

Belal Muhammad vs Sean Brady - Muhammad je veliki potencijal, da vidimo kako ce se snaci protiv teskog protivnika

Islam Makhachev defeats Charles Oliveira by submission - Sta reci, cista pobeda Makhachev-a, cestitam, samo je pokazao koliko je grapling dominantan u ovom sportu, iako ga je povredio udarcima i posle gusenje, prvo ga je dobro izmorio graplingom i to je bilo to... zao mi je Charlesa, iako od starta nije delovao bas u elementu, cak i ako mu je ovo bio los dan, sad ne verujem da moze da pobedi Makhacheva, ako dobije revans... kolko se secam, svi sampioni su do sad dobijali odmah sansu za revans, ako je ne daju Charles-u, to ce biti veliko nepostovanje, zato sto su vec u ringu najavili borbu izmedju Makhacheva i Volkanovskog, sto moram priznati jeste ultra zanimljiv match-up i mislim da Volkanovski ima vece sanse protiv Makhacheva, takodje tu je dosta toga u ulogu.

Aljamain Sterling defeats TJ Dillashaw by TKO - Ovaj TJ zaista nije bas cist u glavi, pa 'de ide da se bori, a iscasio rame, ruka mu bukvalno landara, kako misli da pobedi tako hendikepiran, da nece da ga osamari sa njom... teska dileja, mogao je da je sjebe for good i nije bilo nimalo prijatno za gledanje... a sta reci za onog malog govnara Sterlinga, cim je video da TJ-u visi ruka, odmah je poceo da ga sutira po njoj...

Sean O’Malley defeats Petr Yan by split decision - ko bi reko da ce ovo biti najzabavnija borba veceri, ali utisak su mi totalno unistile sudije, meni je ovo kradja veka, O'Malley pobedio? tako sto ga je samo dva puta udario tokom citave borbe (doduse dobro ga je zakacio), ali Yan je dominirao citav mec... ovo je moralo biti 2:1 za Yana... politicka odluka, em zato sto je rus, nisu mu dali da pobedi, em da narane jos vise onaj kovrdzavi hajp train, sramota...
doduse kriv je i Yan sto se pred kraj borbe opustio i dozvolio taj udarac kolenom u glavu, vec ne znam koji put mu popusta koncetracija, steta... brzi je bio, jace udarao, ali dzaba...

Beneil Dariush defeats Mateusz Gamrot by unanimous decision - Dariush sipa, samo tako nek nastavi... Gamrot je dobar potencijal.

Belal Muhammad defeats Sean Brady - tooo cepa Muhammad, steta sto je u tako teskoj diviziji, ne verujem da ce biti sampion pored Chimaeva i Usmana.

Last edited:
FgphyBBXoAMl7mg

Hmmm teško prognozirati, linovao bih ka Makčaevu zbog tog graplinga, jer videlo se koliko Volk ima problema protiv Ortege u tom segmentu...

Back
Top Bottom