generalno dobar event, ilija izdominirao brajsa, till u opasnom kanalu, paddyju sredio uncle dana da pobedi i suludi main, poljski domaćin nije iskoristio razorene noge ratara ankalajeva.
After a split draw in the UFC 282 main event, Dana White announced Glover Teixeira and Jamahal Hill will fight for the vacant light heavyweight title at UFC 283 on Jan. 21.
www.espn.com
Gle sad ovo, sada se za titulu bori opet Teixeira ali protiv Hila. Ovi iz UFC-a su lepo zeznuli i Blahoviča i Ankalajeva, iskoristili ih kao filler main event i ćao.
Ilia Topuria me odusevio, udara lik razorno, osetio sam preko ekrana...
Dricus Du Plessis vs Darren Till, kakva borba... usrao sam se od smejanja
Paddy Pimblett defeats Jared Gordon, zbog ovakvih stvari mrzim UFC, uvek guraju te neke likove koji su magnet za publiku, cak i kad ocigledno ne pobede, kao sto je sad ovde bio slucaj... tako guraju i Sugar-a, tako su gurali Conora, tako su gurali Chandlera, hiljadu primera... tacno sam znao sta se sprema kad je otislo u decision, sramota! usrase mi skroz ok i zabavno vece...
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.