• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Ocekivao sam da ce se Chimaev i Diaz i njihovi timovi pofajtati, kad ono Chimaev i Holland...
Steta ako se konf nece uopste odrzati, verujem da bi bila zanimljiva...

Last edited:
Ispade shitshow od ovog eventa, prvo otkazana konferencija zato što je Chimaev udario front kickom u grudi Holanda u bekstejdžu pa je izbio opšti haos u koji se umešao i Diazov kamp, onda je Chimaev na merenju prešišao težinu za 3.5 kg, Nejt neće da se bori pod takvim uslovima a onda se Poirier ponudio da uskoči na mesto Chimaeva i bude u Vegasu za 24h.

Sad je Dana White u livestreamu na Instagramu potvrdio da je main card pretumban i da će izgledati ovako: Diaz-Ferguson, Holland-Chimaev, Jingliang-Rodriguez.

Pa ovo je van pameti, wtf!
Ocu Chimaev - Diaz, goddamnit... ja bi trazio refund za kartu...
mada ajd, pomoz boze... ne bi se to desilo da Holland nije provocirao, a i nasao je koga ce, Chimaev jedva ceka da mu neko nesto kaze :D

Screenshot_2.png

Johnny Walker defeats Ion Cutelaba - Odlican je bio Walker, zaista impresivan, zajebana pojava u kavezu, nece nikom biti lako protiv njega...

Daniel Rodriguez defeats Li Jingliang - jako dosadna borba, nedostojna bilo kakvog komentara

Khamzat Chimaev def. Kevin Holland - ovo je ono sto zelim od ufc-a, borba puna naboja, gde ti je svaki sekund zanimljiv, to samo par boraca mogu da isporuce, kao sto su: Khamzat, Oliveira, Chandler, Gejci etc... izdominirao ga Khamzat odmah, skocio ko zivotinja na njega, ispolomio ga i ispresavijao, i neka je... to ce mozda brbljivog Holland-a nauciti poniznosti, postovanju i da ne provocira i ne duva se ko da je nesto, a nije.
Khamzat treba da nastavi ovo da radi, obaranja i grapling, to je ono sto mu ide, pokazao je i da ume da udara, ali bolje mu je ovako, brze i lakse zavrsava posao.
Meni deluje da je on buduci sampion, ne vidim ko u ovoj diviziji moze da ga zaustavi, jedini problem bi mu bio Usman, zbog toga sto je masivan i mislim da Chimaev ne bi mogao da ga obori, a Usman ima i neverovatan kardio, dok Chimaev kao sad odmah krene punom energijom i siguran sam da ne moze 5 rundi da izdrzi tako, tako da je to mac sa dve ostrice, ako prodje i odmah zavrsi protivnika - super, a ako ne prodje i ode u 5 runde, onda bi bio u velikom problemu, jer bi bio bez energije.
Uglavnom impresivan Chimaev, ispremlatio ga ko dete, nastavlja da dominira, preskace sve pred sobom, koji je to fanatik, vidi se da trenira po ceo dan...
Na pocetku mi je delovalo da je Holland digao ruku da se pozdravi sa Chimaevim, ako jeste, to je greska, em sto ga je tad Chimaev uhvatio, em ako nisu dodirnuli rukacije na pocetku, sta sad ocekivati, i na kraju, kad provocira i brbljas, pa ne mozes onda odjednom da pruzas ruku da se pozdravis...

Takodje ovaj UFC... kao sranje se desilo, sramota ih je, a koriste to sranje pre konferencije kao promotivan materijal na pocetku... isto ko sa Konorom sto su radili kad je razbio prozor na autobusu... a i sam taj fajt, pa prakticno nista nije bilo, smesno... ja mislim da su to izmislili kako bi promenili card, nesto im nije odgovaralo.

Nate Diaz defeats Tony Ferguson - Ocekivao sam pobedu Fergusona, nazalost ponovo se pokazalo da posle one borbe sa Gejcijem, Ferguson vise nije isti, usporen je, usporeno razmislja, jednostavno nije opasan... pricam vec neko vreme da je za penziju, ali kad vec nece u penziju da ga salju, pa barem nek mu daju nekog protivnika kojeg moze da pobedi, zaredjao je vec 5 poraza za redom...

Last edited:
prvi put gledam Chimaeva, impresionirao, kao magnet se zalepio za hollanda, sve je ispratio ma koliko se ovaj okretao.
diaz vs ferguson...milsim samo je falilo da diaz izadje iz okragona pa se vrati kao zezem se, dobro da je na kraju uhvatio giljotinu inace ni jedan ni drugi nisu izgledali preterano dobro.

kako se zajebo holland, sad ponovo gledam, na pocetku borbe podigao ruku da baci kosku chimaevu, a ovaj ga bas tad uhvatio i oborio...
zato ne treba nikad raditi te pozdrave u toku borbe, dovoljno je na pocetku touch gloves ili ako se bas dogovore i gestikuliraju, ali jbg, greska hollanda.

damn sto mi je drago sto je Chimaev ucutkao govnjivu americku publiku, ono kad krenu da vicu USA USA, sere mi se.

Last edited:

gleda Izy uplaseno, zna da mu Chimaev dolazi, da zavrsi njegovu dominaciju :D
ako to vec Pereira ne uradi...

muhaha

Last edited:
Back
Top Bottom