• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

E tako, sad kad je i najveći smarač u UFC-u izgubio titulu, im happy 😄 Šteta samo što je sudija prekinuo meč, trebalo je da pusti Pereiru da ga patosira.

Odlični mečevi na main cardu, za mene borba večeri Čendler - Dastin, ono je bilo ludilo. Navijao sam za Čendlera, bio je na dobrom putu da dobije meč posle druge runde ali se zeznuo sa onim bacanjem i završio ispod Dastina umesto na njemu i to je bio kraj jbg.

Fantastično veče od samog početka, loša noć za city kickboxing. Dosta završnica i uzbudljivih mečeva.

Alex Pereira def. Israel Adesanya (c) - neverovatno, sličan scenario kao i marty vs leon. adesanya tehnički bolji, očigledno uzbudljiv kada je protivnik smeliji. osim druge runde, alex je gubio svaku, ali pronašao je način kroz klinč, u kome je bio jači celu borbu, da se približi i da završi pred sam kraj. middleweight će biti ponovo uzbudljiv, mada ćemo verovatno morati da čekamo do druge polovine 2023. jer će adesanya sigurno tražiti rematch...

Zhang Weili def. Carla Esparza (c) - weili fizički prejaka za karlu, fantastičan sub. ono što smo videli je da definitivno karla nije kriva za očajnu borbu protiv rose.

Dustin Poirier def. Michael Chandler - borba večeri svakako. čendler srčano, ali sa dosta prljavih poteza (headbutt, hvatanje rukavice, fishhooking i pljuvanje krvlju), ipak dastin sa mnogo boljim fight iq-om submittuje čendlera po prvi put u njegovoj karijeri.

Chris Gutiérrez def. Frankie Edgar - očigledan dokaz da je frenki predugo u igri, popio koleno kao protiv sandhagena. dosta je bilo, nije morao ovoliko dugo, sve najbolje u penziji.

Dan Hooker def. Claudio Puelles - puelles nije imao odgovor na nogama protiv hookera koji je sjajno odradio ovaj meč. drago mi je zbog hangmana jer je uvek zabavan borac.

Renato Moicano def. Brad Riddell - još jedan peh za CKB, fizijev je slomio ridella, pitanje je da li će ga ufc ostaviti ili ide release...

Ryan Spann def. Dominick Reyes - još jedan slučaj kao i kod ridella, nakon polish powera, reyes nije više isti borac.

Erin Blanchfield def. Molly McCann - fantastična erin, izdominirala, potencijalan problem za valentinu, biće zanimljivo pratiti je...

Andre Petroski def. Wellington Turman - solidan rvački meč, bio je blizu završnice petroski, ali svakako dominantna pobeda.

Matt Frevola def. Ottman Azaitar - ovde je bilo samo ko prvi pogodi, azaitaru nije prijala duga pauza, frevola ga poslao među zvezde.

Karolina Kowalkiewicz def. Silvana Gómez Juárez - karolina je poradila na tehnici, i izgleda mnogo bolje nego u ranijim danima, možda napravi comeback u vrh rostera...

Michael Trizano def. Choi Seung-woo - još jedna suluda borba poput dastin-čendler. trizano precizniji i brži, sjajan nokaut.

Montel Jackson def. Julio Arce - dosta tehnička borba bez previše akcije.

Carlos Ulberg def. Nicolae Negumereanu - ulberg sa sjajnim counter krošeom u adesanya stilu šalje rumuna u drugu dimenziju. vidi se da je ulberg izraelov sparing partner, nadam se da će polako napredovati kroz konkurenciju, da stiče što više iskustva jer ima izuzetan potencijal da bude u vrhu LHW rostera.

Last edited:
Alex Pereira defeats Israel Adesanya - konacno se i to desilo, izgubio i Izi, posle Usmana i Oliveire, padose skori svi sampioni.
Ne volim Adesanju jer je prepun ega, bezobrazan, nabedjen, uobrazen i prljav... i ovde je posle gonga udarao i gurao...
Pereira potpuno zasluzeno, kako je pocela zadnja runda, ko da je vec znao da ce ga patosirati... ono sto me najvise impresionira kod Pereire je njegova strpljivost, nece se nikad bespotrebno izlagati opasnosti i zuriti, cekace strpljivo svoju sansu, izuzetno je proracunat, taktican i pametan, eto sredio je Izija po treci put, bice sigurno i revansa, ali mislim da Izi ne moze da ga pobedi.

Dustin Poirier defeats Michael Chandler - ovo je bila najzabavnija i najbolja borba veceri, kao sto je i uvek kad se bori Chandler, ali mene je lika zao... zasluzio je vise, ali jednostavno ne moze kad je ko hendikepiran... suvise je mali, nema uopste reach, ko malo dete kad pokusava da dovati jabuku na drvetu, ali mu visoko, dzabe mu explozivnost, brzina i snaga, kad ne moze nikog da dovati... msm dovati on, ali fazon svaki 20-ti pokusaj, samo tuce vazduh... i zato su njegove borbe pune preokreta, dovati ponekad, onda je pred pobedom, pa onda masi, nema odbranu, prima udarce i uvek radi neke gluposti, ko da je malo priglup... eto opet mu se desilo ko u borbi sa Oliveirom, kad ima prednost u graplingu, on baci protivnika na sebe :LOL: umesto na pod, i odjednom on na podu, a na njemu protivnik, umesto obrnuto :LOL: ovde ga je to kostalo pobede, jednostavno nema skilla, tehnika nista, samo cista snaga i trening, a to nije uvek dovoljno.
Borba je bila pravo kupanje u krvi i video sam neku zenu u prvom redu koja nasmejana sve to gleda, ko da gleda crtace, zapitah se od cega je satkana ova zena :D

Chris Gutierrez defeats Frankie Edgar - samo cu reci da me je Gutierrez impresionirao, bice velika pretnja u diviziji, njegova brzina, kontrola, jacina udaraca, kao i tajming su savrseni.

Dan Hooker defeats Claudio Puelles - dobro je, konacno Hooker nesto i da dobije, ovaj Puelles celu rundu samo jurio stopala, ima neki fetish lik :D

Last edited:
dastin posle borbe, i čendler posle borbe. levels to this game.

bonus video:

• Haha
Reactions: Ace
Tacno se izbaxuzirao...
ali drago mi je sto je skinuo to govance sa glave, da ne mogu vise da mu staju nogom na rep, pa ne moz da digne glavu sa poda :LOL:

dve nedelje...

Figb3zVXkAAn-3K

Back
Top Bottom