• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

odličan event sinoć, većinom bile završnice, a main zapečatio sjajnim lomljenjem nosa dominiku. pratim chita otkad je u ufc-u i stvarno je stasao u sjajnog borca koji može na pojas.

landwehr vs onama ludilo od borbe.

fitzi i bisping se posrali po dc-ju u nam vs osbourne, samo zbog toga vredi odgledati ovu inače odličnu prelim borbu. 😂

meerschaert vs silva, još jedna sjajna borba, neverovatno kako gerald iz borbe u borbu može da bude očajan ili vrhunski borac...

Baš dobro veče bilo indeed. Navijao sam za Dominika, vodio je u meču i bio bolji ali sam znao da će ga Vera uhvatiti barem još jednim dobrim udarcem do kraja meča posle ona dva nokdauna i dobi na kraju šut posred lica.

Landwehr se malo glupirao, imao je toliko šansi da finišira Onamu kada je ovaj bio maltene gotov.

Kvinlan je jako lepo nokautirao Vita, u sred zamaha ga uspavao jednim udarcem i džentlmenski se uzdržao da mu ne zada još jedan (nepotreban) udarac dok je ležao na patosu.

Marlon Vera defeats Dominick Cruz - za razliku od borbe Landwehr vs Onama, gde se nije znalo gde ko bije, ovo je bila zapravo kvalitetna borba, gde su oba borca inteligentni i znali su sta rade, Cruz ima brzinu, ali nema snagu u udarcima, dok Vera ima itekako snagu u udarcima, nasao ga na volej, procitao ga je, znao je kako ce da eskivira udarac, pa je tajmingovao i plasirao udarac tacno tamo gde treba, zasluzio je borbu za titulu.

Nate Landwehr defeats David Onama - hahah, kakva makljaza, ja sam se usro od smejanja :LOL: toliko neverovatnih preokreta, Onama koji je prvu rundu dominirao, a onda je ostatak borbe radio pijanica stil, jer se totalno ugasio, lik je istrosio svu energiju koju je imao u prvoj rundi, ostatak meca se gegao i skupljao snagu, da par puta jako udari i tako u krug...

Azamat Murzakanov defeats Devin Clark - Murzakanov ima bombu u udarcima, mogo je ranije zavrsiti posao, ali ili nije znao ili nije imao energije

Gerald Meerschaert defeats Bruno Silva - dobio borbu Meerschaert posle onog ponizavanja od Chimaeva

steta za kruza, dobro se borio ali jbg, milsim da nema vise bradu, drugi knockdown je malo bio zakacen...na kraju se sudario sa kickom.

btw ne znam da li mi se samo cini ali gde je rogan? cormier mi se nikad nije svidjao kao komentatator a i bisping mi je meh.

Rogan radi samo numbered UFC eventove, ne radi UFC fight night

fora je što 90% kruzovih udaraca nije završilo na meti, što se da videti po chitovoj faci (slično kao i u borbi sa fontom).
chito ima odličnu odbranu i zapravo većinu udaraca deflectuje ramenima i blokira rukama.

žao mi je dominica, stvarno nije imao sreće tokom karijere sa svim mogućim povredama, ali chito je imao savršenu strategiju protiv dom-ovog stila borbe.

btw ne znam da li mi se samo cini ali gde je rogan? cormier mi se nikad nije svidjao kao komentatator a i bisping mi je meh.
Ja Cormiera jos nekako i varim, ali Bisping mi je katastrofa, mnogo su mi iritantni takvi likovi koji pricaju ko da su popili svu pamet ovog sveta, a da ne pricamo koliko je konfliktan, oseca se neka negativna energija oko njega...
Rogan mi je najbolji i moze onaj celavi sa brcicima i to je to, nisam neki ljubitelj toga kad daju bivsim borcima da komentarisu...

uf ala je edwards dobio na lotou, lik koji je prakticno batalio pobedu i gledao samo da radi koliko toliko da prezivi mec je pogodio usmana lhk-om, fino namestio, crocop klasika...jos sam poceo da bauljam u drugom tabu misleci meh ovaj mec je gotov, isto je milsio i usman ali jbg.

costa vs rockhold, milsim da nisam gledao cudniji mec...rockhold mrtav umoran u prvoj rundi, vidljivo iznerviran jer mu ide shit...i opet nekako baci nesto i pogodi costu bas fino...i posle toga kao da hoce da sedne, bas wtf. bilo mi ga na kraju zao. videli smo i novu taktiku, ako ti je slomljen nos zamazi oci protivnika krvlju xd.

Fuck yeah, i ja sam bio na ivici da ugasim stream u fazonu gotovo je, pogotovo što Edvards nije pokazivao nikakvu ofanzivu a i videlo mu se u očima da se predao ali kad ga je pogodio šutom umalo nisam skočio iz kreveta lol. E sad samo neko da patosira Adesanju na sličan način i biće super.

Rokhold vs Kosta - najčudnija i najzabavnija borba večeri, ono mazanje krvlju na kraju je bilo kao iz Fight Cluba, valjda iz nemoći i frustracije.

Vudson vs Saldana - još jedna čudna borba, Saldana je imao Vudsona u nokdaunu praktično gotovog i umesto da ga završi napravi glupost i udari ga kolenom u glavu dok je ovaj bio na patosu, ovaj se oporavi, završi borbu i na kraju bude nerešeno.

Figuredo mlađi vs Albazi - očekivao sam više od Figureda, ovaj ga lagano izdominirao.

Aldo vs Dvališvili - Merab kao pitbul, ide i ne staje. Aldo nije pretrpeo neku štetu jer ga je ovaj u većem delu borbe samo držao u klinču i udarao po butinama ali je Aldo bio suviše pasivan u toku borbe.

poprilično smarački event sa par dobrih momenata, osim costa vs rockhold. borio se luke lavovski, ali nešto ga je sjebalo u prvoj rundi, plus ta borba na visokoj altitudi... što kaže voja, malo mi i žao što se povlači, mislim da je mogao još, ali jbg...

leon vs usman, lepo počelo i posle klasična šmrljava rvačka smaračina, leon odustao, krenuo sam već da skipujem, kad ono bum! osrade ga. drago mi je, jer je welter smorio sa usmanom na tronu.

FaqTcuoVsAED5tg

Last edited:
Leon Edwards defeats Kamaru Usman - drago mi je sto je Usman konacno izgubio, em sto je dosadio, em sto je prljav borac.
Leon je imao srece, jer sem prve runde, Usman je dominirao, i mislim da ce u njihovoj novoj borbi, Usman uzeti pojas nazad...
Dobar je Leon, ali prosao mu je taj jedan udarac, dok je Usman generalno bio bolju celu borbu.

Paulo Costa defeats Luke Rockhold - dobar povratak Coste, dominantan. Sto se tice Rockfolda, treba da ga bude sramota, dosao je nespreman i za 2 runde, kamoli 3.

Merab Dvalishvili defeats José Aldo - jako dosadna borba, dobio Merab zasluzeno, Aldo ne znam sta je mislio, nije nista radio, ocigledno vreme za penziju.

E sad samo neko da patosira Adesanju na sličan način i biće super.
Amen.

Back
Top Bottom