• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

nikad nisam voldeo takve trenere...osmeh na lice, sve je super, zamisli vodopad...stfu

Meni super event bio, svi su doduse bili premoreni, al fine su borbe bile. Usman napokon popusio. Ja srecan :D

setovanje šuta udarcima je standardna tehnika kvalitetnih mma strikera. po mom mišljenju vitaker ima najlepše setup komboe za šut, i naravno zmija wonderboy

xQwLdJH.gif

:ROFLMAO: 😁 :ROFLMAO:

haha, Tony izgleda stvarno ima brain damage, izasao iz zgrade, da bi se vratio posle 10 sekundi, ne zna dal je poso ili doso :D

gane odlican, razneo tuivasu front kickovima u stomak...salo ga nije zastitilo. btw meni nikad nije bilo jasno kako ljudi bacaju to bez bojazni da ce polomiti prste, znao sam jednog momka koji bi bacao taj kick tako da bi ti nabio pola stopala u stomak xd

whittaker isto odlican, izdominirao vettorija, milsim nije ga sad razneo ali vettori prakticno nista nije uradio, bezveze samo sto je isao na sigurno, posle drugog high kicka je mozda imao priliku da ga zavrsi.

Veče za zaborav osim dve odlične borbe (Imavov - Buckley i Gane - Tuivasa).

Vetori - Vitaker očekivano smor borba, Vetori je ceo meč bio van dometa, ne znam da li je pogodio 2-3 udarca.

Tuivasa je imao veliku šansu da pobedi ali je propustio priliku kada je Gane bio u nokdaunu da ga finišira. Kada se Gane oporavio našao je Tuivasi slabu tačku i pocepao ga.

bobi izdominirao marvina jako, niko ga nije toliko izudarao do sad. neverovatno koliko su bobi i izi iznad ostatka srednje kategorije.

tai se borio ko lav, ali je siril ipak tehnički prejak i prebrz.

generalno odlično veče.

Imamov impresivan protiv Buckley-a, borba veceri opusteno, veoma je zajebana pojava Imavov i drago mi je sto je ucutkao iritantnu USA publiku.

Witaker isprebijao Vetorija, znalo se i pre borbe da je Witaker suvise brz za Vetorija i da Vetori bukvalno nema sta da trazi u ovoj borbi i tako i bi, Vetori je samo stajao i primao udarce, nije mogao ni da pridje Witakeru, kamoli da ga udari...

Gane - Tuivasa - haha, joj boze umro sam od smejanja kad je Tuivasa isfolirao chicken dance, samo kako bi se Gane priblizio da ga ovaj tresne svom snagom :D
zao mi je Tuivase, jer sa ovolikom razlikom u reach-u, on je bukvalno hendikepiran u ovakvoj borbi, Gane samo stajao na razdaljini i udarao jab-ove svojim dugim rukama, udarao i nogama, sasvim dovoljno za pobedu... pokusavao je Tuivasa da ga navuce na blisku borbu, ali jbg, retko je uspevao u tome...
Treba i reci da je Tuivasa kad se vidi dokle je dogurao u UFC-u, da je apsolutno dao maximum i stigao do svog zenita, takodje i uz dosta srece, ima srce, duhovit je, simpatican i to je to.

Back
Top Bottom