• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Ne znam dal se vama desava, ja se redovno zajebem, zaboravim da su bile borbe, pa ujutru u sportskim vestima sve sebi spojlujem...

Magomed Ankalaev defeats Anthony Smith - laganica za Ankalaeva

Sergei Pavlovich defeats Derrick Lewis - odlican je Pavlovich, izboxovao za medalju, expresno brzo zavrseno

Brandon Moreno defeats Kai Kara-France - borba puna preokreta, prvo je vodio Moreno, pa Kai bio pred pobedom i onda pobeda Morena, i to udarcem u jetru, samo se ugasio Kai, slicno ko sto je doziveo Uros Medic u svom jedinom porazu

Amanda Nunes defeats Julianna Pena - odlicna borba, vredna glavne borbe, bilo je preokreta, makljaza na sve strane, ali generalno je Nunes vodila sve vreme, a razliku je napravila obaranjima i onda laktovima napravila pravi svinjac na faci Pene.

edit

kretenska publika, navijaju samo za svoje, a zvizde svima ostalima, pogotovo rusima, cak kad i ovako cisto pobede.

Last edited:
kakvih preokreta, amanda bukvalno bila bully :D

pavlović je dobio samo na reach, obojica su samo mahali jedan prema drugom. luis svakako završio sa bilo kakvom šansom za pojas....

teško da je kai bio pred pobedom, ali jeste preokrenuo ritam na svoju ruku, ipak, presudio liver shot.

udarila ju je Pena nekoliko puta, ali kao sto rekoh Numes jeste dominirala.
pavlovic, ne samo reach, vec i skill, znao je kad koje udarce da posalje, onih par aperkata su bili veoma bitni.
kai je onim laktovima raskrvario morena i ozbiljno ga uzdrmao, preokrenuo tok borbe, ali na kraju se spasio moreno tim udarcem u jetru.

Nekoliko puta za 25 minuta, wow

Ništa skillful nije prikazano u pavlovič luis

Moreno jeste bio isečen po obrazu ali nije bio u opasnosti

Ankalaev - Smit - Smit polomio nogu već u prvoj rundi i to je bilo to, nismo ni videli pravu borbu

Penja - Nunes - zabavna borba, ne znam kako je Penja ostala na nogama posle onoliko nokdauna, mada je mogla daleko bolje u prve dve-tri runde

Pavlovič - Luis - imao ga je Pavlovič od početka, jeste bilo prerano zaustavljena borba ali bi svejedno izgubio, Sergej je imao dominantnu poziciju i samo bi nastavio da ga melje

Kai - Moreno - dobro se borio Kai, po meni je bio bolji dok ga Moreno nije pogodio onim šutom

odličan event sinoć, prelimsi su bili svi sa završnicama, a u sličnom ruhu je i main nastavio.

neal vs luque - kakva dominacija džefa, luque nije prošao ovako loše otkad ga wonderboy istukao.

maretta vs jamahal - probudio se maretta konačno, bio je gun shy od borbe sa jonesom, nažalost, nema staminu za ovaj tempo, jamahal je izašao kao pobednik.

Santos je mogao da dobije Džamahala imho jer je i ovaj bio istrošen na kraju ali je preterao sa pokušajima obaranja i istrošio tonu energije.

Luke je dopustio sebi da ga ovaj pocepa levicom, nula eskivaža i jako malo štete sa njegove strane osim šuteva.

pa nije dopustio, ta levica je slick as fuck, prebrz je bio džef :)

Jeste Džef brz ali Luke nije ni pokušao da mu oteža da pronađe metu tako što će malo da pomera glavu jbg

Jamahal Hill defeats Thiago Santos - drago mi je sto je Santos izgubio, jer je prljav i udario je Rakica na kvarno, inace relativno dosadna borba

Geoff Neal def. Vicente Luque - borba veceri, iznenadjen sam da je Luque izgubio, on mi je medju omiljenim borcima, ali je bas los bio, ne znam sta mu je bilo, ko da cak ni obican gard nije umeo da postavi, jer su svi Neal-ovi udarci prolazili ko da ne postoji taj gard, mozda je Luque zurio, bio previse ofanzivan, ali definitivno je bio los u defanzivi, a Neal svaka cast, fenomenalno je izboxovao, fali mu malo zica, malo hrabrosti, mogao je i ranije da zavrsi posao, ali poseduje potencijal

Mohammed Usman defeats Zac Pauga - Usmanov brat, nije lose, izgleda malo smotano u nogama i borbeno jednolicno, ali ocigledno ima veliku snagu, jer je delovalo ko da je Paugu samo pomazio po licu, a ovaj pao ko pokosen, sto govori da ima izuzetnu snagu u udarcu, doduse u slowmo i posle zvucno se videlo i culo da ga jeste zapravo solidno zakacio

Jeste Džef brz ali Luke nije ni pokušao da mu oteža da pronađe metu tako što će malo da pomera glavu jbg
to ti je klasični mhuay thai stil, ali džef ga je overwhelmovao, nije uspeo da pokrene svoj tempo.

Back
Top Bottom