• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

meni je kod brata čarlsa najfascinantnije da ima dioptriju, tipa, 12.
čovek ne vidi prst pred okom, a lomi ih sve.
kapiram da zato i prima onoliko udaraca, ali zna da moraš da popiješ koju da bi oborio protivnika i cepa. pravi šampion.

ali slažem se sa vojkanom da bi ga prime konor u minuti nokautirao. i sada bi imao šanse, ali sumnjam da će se spuštati na 155 ponovo, mnogo je velik.
s druge strane, dijaz prelak plen za čarlsa.

Blahovic vs Rakic - steta za Rakica... imao je lepu priliku, borio se protiv 10 godina starijeg i bio je favorit na kladionicama, poceo je dobro borbu, udario par puta Blahovica, pustio mu krv, kasnije ga je i oborio i drzao celu drugu rundu na podu, sve je islo u dobrom pravcu, ali dopustio je previse udarca u nogu, a znamo koliko jake udarce nogom salje Blahovic, tako da je to Rakica kostalo poraza, u trecoj rundi jednostavno koleno vise nije izdrzao i samo je pao na pod dole uz vrisak...
Rakic ima potencija, ali fali mu brzina, on zaista ima jake udarce i deluje mocno, ali je spor, udarci mu retko prolaze... treba da radi na brzini, kao i da ubaci neke komboe i raznovrsnost u borbi, za sad ga vidim samo u top 3...

druže nije mu popustila noga u koju ga je udarao, već mu je drugo koleno otišlo kad je nezgodno stao u doskoku. baksuzna povreda...

a sta mislis zasto mu je popustila?
zato sto mu je jedna bila izudarana, nije mogao vise da se oslanja na nju, zato je svo teziste prebacio na drugu i povredio se.

john-jonah-jameson-lol.gif

blamiras se, to je elementarno znanje, ocigledno nikad nisi imao povredu noge.

blamiraš se ti ovde konstantno, samo te puštamo iz sažaljenja... :)

ok, ako ti to tako kazes, spremite se da to radite jos dugo, duuuuuugo.

bolje nemoj lowkey da pretiš, jer imamo jednostavno rešenje za pacijente... :)

Taman posla, drzacu se pravila, da bi ti sto duze bio trn u oku :)
a ono nije bila pretnja, ali ti to mozes da percepiras kako god zelis ili bolje reci kako ti odgovara, a ovo pacijenti je uvreda, tako da ako se drzite pravila, trebas da dobijes warn ili ban, a i ono iz sazanjenja je uvredljivo, ali izgleda modovi mogu da pisu sta hoce, na njih se ne odnose pravila, ali se na mene odnose.

E sad sto se tice Rakica, bilo je gomilu povreda u nba, gde kad igrac povredi jednu nogu, nedugo zatim mu strada zdrava noga, jer onda teziste prebacujes sa povredjene noge, na zdravu i onda zdrava trpi dodatno opterecenje, prakticno duplo opterecenje, na sta naravno nije navikla i onda se desi povreda bas na zdravoj nozi, imas primera koliko zelis sa takvim slucajem.

Takodje Rakic je vec ranije imao ozbiljnu povredu kolena, tako da ako je to ta noga, ne cudi me sto je jos lakse popustila.

Prica se da ga ceka bar 8 meseci pauze.

Šteta što se onako završila borba, bio je izjednačen meč, 1-1 posle prve dve runde, ko zna šta bi bilo do kraja meča.

Ne verujem da bi Rakic sa onakvom nogom izdrzao 5 rundi, jer vise nije mogao ni da stoji, videlo se, bas je otekla, jedino da je uspeo ubrzo da ga nokautira...
Mislim da mu je najveca sansa bila kad ga je oborio, ali nije puno profitirao dok je bio na njemu, nije uspeo bas nesto da ga udari, osim par puta slabije laktovima, jedino sto ga je drzao na podu, steta.

ne mogu sad ponovo da gledam ali milsim da je primio dosta low kickova ali u drugu nogu. imo rakic se shit borio, lagodno je izgubio prvu rundu, gubio je i trecu...generalno los na logama, nista da chekira, pao je 10x na istu kombinaciju...jbt jan baca 10x jedno te istu ovaj ne zna sta da radi ffs

Ne znam kako je dozvolio da primi onoliko udaraca po listu a da ne uradi ništa da se zaštiti, već posle prve runde mu je noga bila gotova, s druge strane Jan je čekirao 90 posto njegovih napada.

Pa rekao je i Jan na kraju, ima duge noge i nizak gard, nije lako cekirati kad si tako nisko. Sto se prve runde tice nisam siguran da je izgubio bilo je dosta jednako, a mislim da je Rakic cak plasirao vise udaraca. Onaj podliv je verovatno od jednog dobrog udarca.

Rakic nizak gard?
Skoro sve sto je rakic bacio je bilo kratko, ne znam ni kako je napravio tu malu posekotinu...low kickovima je vise sebi napravio stete.

Back
Top Bottom