Oliveira - Gejci - obozavam da gledam Oliveiru kako se bori, takav praznik za oci, zna lik sve i da udara i da grapluje, bas je raznovrstan, sa njim je pick your poison, prvo te mlati rukama da te omeksa, onda te obori i udavi... veoma brzo je resio Gejcija, ko bi reko, iako ima tu manu u igri, nesto slabija defanziva, uvek ga udare i to jako, ali on sve to prezivi i nastavi da mlati... padao je i sad par puta, sto zbog udarca, sto zbog toga sto je hteo da navuce Gejcija u grapling, ali se ovaj nije dao zajebati... nema sta, bije lik, sve ih mozgom pobedjuje, sere ih sve redom, inteligencija, smirenost, fokusiranost i lik je ozbiljan, zaista se bori ko da je na bozjoj misiji, ko da mu zivot zavisi od toga, nije glumac ko vecina ostalih, ovaj momak je pravi.
Ferguson - Cendler - zao mi je Fergusona, nadam se da mu ovo nije zadnja borba, zaredjao je poraze, ja ga vise ne vidim da pobedjuje... jednostavno ugasio se jos od Gejcija, momak uopste nema odbranu, biju ga kako stignu, steta, krenuo je bas dobro, takticki, udario par puta jako dobro, da sam pomislio da ce cak i pobediti, ali onda trenutak nepaznje i ugasio ga Cendler, lele kako ga je zunuo u glavu, kad se stropostao dole bez svesti, pa jos pao na glavu, mogo je da sjebe vrat, mogo je da zavrsi paralizovan, usrah se kad videh da ne ustaje, ali sva sreca sve uredu na kraju, cvrst je to lik, ali steta...
Cendler, svaka cast, bas je impresivan, ima veoma jake udarce, i solidno brze, da su malo brzi vec bi verovatno bio sampion, ovako mu fali to malo brzine, a i stamine, jer posle prve dve runde, ostane bez gasa, zato je zadnje dve borbe sporije kretao, proracunatije... potencijal je on za sampiona, ali obzirom na taj mali nedostatak brzine i los grapling, mislim da ce samo biti u top 5, svakako jeste opasan, ali nije ceo paket...
To nesto malo fali i Gejciju, nema grapling, dok je Oliveira kompletan borac, deficija mix martal arts-a... tako da kao sto rekoh ranije, ko ima grapling dominira, a Oliveira ima i udarce, prosto uzivanje gledati kako mixuje i kako je siguran i kakvo kretanje ima... mislim da mu sada nema ravnog u UFC-u, mozda jedino neki bas dobar grapler bi bio dobar izazov.