• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Taman posla, drzacu se pravila, da bi ti sto duze bio trn u oku :)
a ono nije bila pretnja, ali ti to mozes da percepiras kako god zelis ili bolje reci kako ti odgovara, a ovo pacijenti je uvreda, tako da ako se drzite pravila, trebas da dobijes warn ili ban, a i ono iz sazanjenja je uvredljivo, ali izgleda modovi mogu da pisu sta hoce, na njih se ne odnose pravila, ali se na mene odnose.
taman posla, trn u oku, ovde si to samo sebi :)
nisam rekao da si pacijent, samo da možeš upasti u tu kategoriju, ako si se ti tako prepoznao, well... no, hajde da se složimo da se ne slažemo kako ne bismo išli u off dalje.

in other, more important news, ovog vikenda se bore druga dva naša borca, duško i uroš, tako da se navijanje nastavlja + još nekoliko potencijalno zanimljivih borbi.

Ajde "kanvas" i nekako ali "lou kikovi"... 🤦‍♂️

da, uzas im je prevod sa engleskog, a cesto prave i pravopisne greske, ko da im deca pisu vesti... nazalost, kod nas nema boljeg sportskog portala, ili bi se odmah preselio.

kakav crni b92, samo tviter.

a kad smo kod tvitera...

Last edited:
zao mi todorovica... bas je pojeo brutalan lakat u slepoocnicu.

da, steta, vodio je do tog momenta... ali vec drugi put pokazuje da je jako neoprezan u defanzivi, nema vremena za razmisljanje u kavezu, nekako je spor u tom segmentu... ali svaka cast za onaj izbegnut udarac kad se sagnuo i uhvatio ga u grapling.

delovalo mi je kao da se izmorio onog trenutka kad je dao leđa, što je dovelo do malo nepažnje u klinču kada je popio lakat. šteta svakako... mislim da je potrebno da ode u neku jaču školu, e sad koliko mu to dozvoljavaju uslovi i budžet...

jbg on je u secutoru, jedino da ode u inostransvo...

Dule se previše istrošio u napadima a nije ništa konkretno uspeo da uradi i onda jeftino popio nokaut 12 sekundi pre kraja runde, šteta. Najbolja borba večeri Ponzi - Pereira, non stop akcija do samog kraja meča.

mene je smorila ponzi mišel, previše brawla, premalo tehnike, a ne dešava se ništa posebno, medium udarci, nijedan nije dobro uhvatio ovog drugog.

chase hooper je imao odličan meč.

FTtPKaPWUAIuGYR

Back
Top Bottom