• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

Luque - Muhammad - zasluzena pobeda Muhe, obarao je Lukea bukvalno u svakoj rundi, nije bila nesto preterano zanimljiva borba, vrv zato sto su je razblazili sa 5 rundi umesto zanimljivih 3, ali... pokazao je Muha koliko je explozivan, tako brzo krene u takedown, da Luke to nije mogao spreciti...

Borralho - Omargadzhiev - desilo se isto sto se desilo u borbi Jana i Sterlinga, ilegalan udarac kolenom u glavu dok je protivnik na zemlji, tacnije kleci (kinda), Bora dominirao celu borbu i onda minut pred kraja u zaru borbe, udari kolenom u glavu Omara i ovaj seo kao Sterling i krenuo da place i doso doktor, pita ga dal moze da nastavi - kao ne moze... i prekinuse borbu, ja reko sad ce disq, kad ono nista, glasali sudije do tog momenta i dadose zasluzenu pobedu Bori, ali opet dvostruki standardi, Jana diskvalifikovase, a Boru nista, mada nije bas bila ista situacija, treba pogledati i doneti sopstveni sud.

Peak...sto se nije borio sa njim pre nego sto ga je francis nokautirao.

Odlična borba, navijao sam za Fonta ali je Vera zasluženo pobedio, u svakoj rundi je imao nokdaun i bio blizu finiša. Font je bacio 300 udaraca a na kraju izgledao kao da ga je voz pregazio, a Vera jedva da je imao dve manje posekotine na licu.

ako ni jedan ne pulloutuje do avgusta, biće pravo čudo :)

Rockholda i da nista ne snadje neka smisli da ga je nesto snaslo...ako bude meca morace bas da mu se posreci da bi pobedio.

FR38tunXIA403ui

Sexy, dve vrhunske borbe.
Mislim da ce Cendler penzionisati Fergusona, a nadam se pobedi Oliveire protiv Gejcija, ali bice veoma tesko, borba godine u najavi.

Back
Top Bottom