• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

a pitanje da li ga je imao, odlično je reagovao kolbi posle nokdauna.

ipak sveukupno gledano, kolbi je dominirao na patosu, a bio je i konkurentan na nogama. zaslužena pobeda.

brajs ludi bratina, kabibovao edsona.

Kolbi doktor, izdominirao ga bez problema, samo šteta što ga nije finiširao.

Svaka čast Moikanu, pokazao da ima srce. Rafael ga pocepao, realno je trebalo da prekinu meč posle četvrte runde ali je opet uspeo da izdrži 5 rundi.

yeah...cim mec traje 45minuta zna se ko je pobedio, masvidal ga je fino imao u cetvrtoj rundi ali nije hteo da rizikuje i zavrsi.
ja mislim da je bio i malo potrosen, bas ga je izmorio jahanjem.

Umoran/nije hteo da rizikuje da bude bacen...imo, i da je bio bacen nije bitno, to mu je bila jedina sansa za pobedu...

Apsolutno, ne znam sta je imao da izgubi

Sabancina :D Ne znam zato dos Anjos vs Moicano nije fight of the night

Ferguson nema nikakve sanse, zaredjao poraze, mislim da ce mu ovo biti bye bye...

"Shut up the fuel" this guy really knew already the Fuel price increase. What a wizard 😅

FN-8vHKXoAQRVho

bar su njega pustili. still, gonna smoke aljo.

Verovatno najbolji ufc event ove godine, London sinoć.

Od početka prelimsa do samog kraja, sve borbe vredi pogledati.
- Mokaev, sjani 21godišnji prospekt debitant - nokdaun kolenom, pa davljenje.
- Elise Reed, zanimljiv borac, kombinacija o'malija i wonderboya.
- Jack Shore, undefeated 16-0 velšanin, tvrda borba sa dagestancem, vreme je da upadne u ranked.
- PAUL CRAIG, vrhunski grappler, još jedan submission, dokazuje da je preopasno ulaziti u parter sa njim.
- Pavlovič, sjajan aperkat i tko.
- Mr. Finland, ultra brz submission, efektivno prekinuo niz od 3 poraza.
- Ilija Topurija, kakav povratnički nokaut! Herbert nije stigao ni da padne na zemlju, a već je bio uspavan.
- Moli Ćuftara, kakav spinning elbow nokaut! Još jedno slanje u zvezde.
- Gunni grappling dominacija, radujem se njegovom povratku.
- Paddy the Baddy, sjajan rnc, Vargas uopšte nije trebalo da ulazi u parter.
- Arnold Allen uništio Dana Hangmana. Desilo se ono čega sam se i plašio, Hookerov cut na 145 je jednostavno bio prevelik. Ne znam šta mu je sledeći korak, ali definitivno se nalazi u teškoj situaciji... Allen protiv Kattara stvarno može biti odlična borba.
- Aspinal dominacija, polako se i teška kategorija pretvara u pravu mma diviziju gde više niše poenta samo u nokautima.

Još jednom, neverovatno kakvo veče, must fuckin see.

Paul Craig kralj bjj-a, fan sam od borbe sa Džamahalom i jedva sam čekao da vidim šta će sad da uradi u oktagonu. Celu rundu je proveo u podređenom položaju ali čim je dobio mrvicu prostora uhvatio ga u triangl i ćao, Nikita nije znao šta mu se desilo.

Back
Top Bottom