• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

E_5mwInVQAo5-cM

Odgledao sam Prelims,

jbg Uros Medic je izgubio, taman je naredjao 7 pobeda bez poraza i sad izgubio od lika koji ima 10-5.
Bio je favorit Medic, ali to nije pokazao u kavezu, sredio ga je Turner graplingom i gusenjem.
Eto, lekcija za Medica, nadam se da ce vec u sledecoj biti bolji.

Highlight ovog prelims-a je svakako bio Semelsberger, koji je za samo 15 sekundi, jednim udarcem, poslao u shadow realm Sanoa.

Našima se baš neda da nastave niz nakon prve pobede u UFC-u. Isto prošli Stošić i Todorović :/
Ajd i Čamur ako i njega računamo.

Od čega li je ovaj Ortega, već drugi put ga neko bije 25 minuta a on i dalje stoji. Odavno nije bila neka runda ovako zabavna kao treća.

vrhunsko veče.

prava šampionska borba volko ortega, nije bilo dosadno svih pet rundi.
valentinu je uvek lepo gledati, dominacija se očekivano nastavlja.
nik robi, damn, ovo je bilo tužno gledati. nik kada bi se vratio u kondiciju, mooooožda bi i mogao da uradi nešto, ovako stvarno nema smisla.

merab marlon ludilo, merab je stvarno mašina. marlon više nije contender.
hooker nasrat, očekivano. hooker jedva stigao u us da se bori. ceo city kickboxing razmišlja da se preseli sa novog zelanda u us, zbog užasnih uslova koje im nameće država. izrael je obećao da se neće više boriti u nz.
daukaus usro shamila, odličan stil borbe, biće zanimljivo videti ga sa top contenderima.

medić izgubio, liver shot ga sjebo.

nick bas izgleda mlohavao ali radi i dalje, ide sporo ali pogadja....i jel on to stao zbog kondicije?, kao imao sam dve runde i to je to
ortega ima srce kao auto a volkanovski je jebena zivotinja, dva puta je bio skroz zakljucan i izvukao se.

Hooker - Haqparast - neverovatno koliko energije ima Hooker, juri ga ceo mec po ringu, steta sto nije bas efikasan i sto nema bolji skor

Moraes - Dvalishvili - lele kakva borba, borba veceri, lud je ovaj Dvalishvili, sta sve moze da izdrzi i koliko energije ima, ne staje

Andrade - Calvillo - bije dobro ova Andrade, ko muskarac

Diaz - Lawler - najveci smor od borbe, ameri se nahajpovali ocekivali neki show Diaz-a, a Diaz bivsi borac, penzus, iz aviona se videlo, pa i jos na konferencijama je delovao kao bivsi, ono je sramota za sta je on uzeo pare, ono kao nesto mase rucicama po vazduhu, ko u slow motion-u, udara vazduh, sve masi, a snage u udarcu nigde, video sam neke devojcice tako udaraju... onaj celavi je bar donekle licio na borca i drago mi je sto je relativno brzo to zavrsio... ej stavili im 5 rundi, pa ovaj Diaz nema snage ni za jednu, setao po ringu, ne daj boze da je doslo do pete, na sta bi to licilo, nek ode negde i duva travu, ovo nije vise za njega.

Shevchenko - Murphy - odlicna je Shevchenko, impresivna, lepo predriblara protivnicu... vidi se kvalitet, tehnika, brzina, kondicija i ozbiljnost, ozbiljna faca, dominirace, prelepo, jedna od retkih zenskih koje volim da vidim u ringu.

Volkanovski - Ortega - sta reci, navijao sam za Ortegu samo zato sto ne volim Volkanovskog, a ne volim ga iz dva razloga, prvi je taj sto se previse oslanja na udarce nogom u nogu (ali moram priznati da je sada napredovao i vise izmixovao, tako da je bio gledljiv), a drugi razlog je sto su Holloway-a sudije pokrale u mecu protiv njega, trebao je Max da dobije tu borbu.

Našima se baš neda da nastave niz nakon prve pobede u UFC-u. Isto prošli Stošić i Todorović :/

Pa Medic i Rakic su imali nekoliko pobeda u nizu.

Last edited:
...udarac nogu u nogu se zove leg kick ili low kick, cisto da znas

ma znam kako se zove, hteo sam na nasem da bi me razumeli ako bude citao neko ko nije toliko upucen u ovaj biznEs

anyway

Trebali su jednostavno da onom klovnu Sterlingu oduzmu pojas i da se ova dvojica biju za taj pojas.

Back
Top Bottom