• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

tyron pokazao koliko je ustvari jadan bokser protiv paula, ne zna dva udarca da spoji....mec shit, ocekivano
Meni je bilo zabavno, najveci test za Jake-a do sad, imao je Tyron sta da pokaze, ima udarac, ali ne ume da nastavi, taman ga potrese i umesto da nastavi, on stane.
Gledao sam live stream u 6 ujutru i ne bi se slozio sa komentatorima, koji su sve runde dali Jake-u, samo jednu su dali Tyronu, onu jednu kad ga je skoro nokautirao.
Mislim da je bilo skoro i nereseno, Jake je bolje poceo, potom Tyron, u jednom momentu sam mislio da ce ga i pobediti.
Na kraju za nijansu bolji Jake.
Videh da vec pricaju o revansu, mislim da je to debilna ideja, treba Jake da nastavi svoj put, da dize lestvicu i da dogura do tog meca sa Konorom, a mislim da moze i taj mec da dobije.
Treba ga videti, kad zavrsi tu misiju, sa nekim pravim boxerom, da vidimo koliko je realno dobar, a posto je on poluprofi boxer, mogao bi isto protiv nekog poluprofesionalca ili protiv nekog losijeg boxera za pocetak, to bi bilo zanimljivo, a zanimljivo bi bilo i videti ga protiv brata :)

dzejka bi pobedio solidan amaterski bokser, koga je on pobedio - dva rvaca, oba over the hill. kazem da tyron zna da spoji dva udarca nokautirao bi ga ali ne zna.

E-RCo8TXMAM0M_B

na kraju dobiše svi, osim tilla...
mora da radi na wrestling odbrani, jbg.

na odbrani od bacanja i na parteru, ne moze lika ni u gard da uvuce...steta, kul je borac, ima taj opusten, leprsav stand up.

Gledao sam nesto naredne borbe, ufc 267 ce biti bruka pun zanimljivim borbama, pa i 268.

Samo mi nije jasno, na koju foru Teixeira dobija sansu za titulu protiv Blazovica, kad je ako se ne varam, Rakic pobedio Teixeiru pre nekog vremena, valjda je Rakic vise zasluzio borbu za titulu.

Last edited:
Nije se Rakic borio sa njim. Glover je po rankingu bolji od Rakica, a i vece je ime.

Nisam znao da ide revanš Sterling - Jan. Gledao sam njihovu prvu borbu i neverovatno je kako je Jan glupo izgubio. Imao je Sterlinga na kolenima i onda mu iz njegovog ugla dobace "hit him" a on razumeo "kick him", udari ga kolenom u glavu i sudija ga diskvalifikuje.

Da, to je bas bilo bezveze, ali siguran sam da ce Jan sada da ga odvali.
Veoma me zanima dal ce Chimaev da nastavi da dominira, Usman i Kovington, kao i Gejci protiv Chendlera.

Back
Top Bottom