• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

ofišl, idemo 3-piece and soda!

FBcfPkJWEAEC930

Od svih njih najvise me interesuje bispingova cerka:p

Dobra borba bila
Punih 5 rundi su odradili. Vetori je životinja, ne verujem kakve udarce je izdržao, posebno onaj Kostin šut u glavu. Ima doduše na još dosta stvari da poradi, obaranje mu i dalje nije sjajno (baš sam mislio da će poraditi više na tome posle borbe sa Izraelom), udarce nogama skoro i da nije koristio ali je definitivno bio bolji od Koste.

ne znam da li sam ovo ikada video ali costa je bio umoran posle 2 minuta a nekako je odradio svih 5 rundi, bio je traljav ali je bacao udarce full blast cak i u petoj rundi (koju je dobio),tako da ja sam vise impresioniran costom nego vettorijem iako je costa izgubio. oduzimanje poena za onaj eyepoke je cist bullshit, cormier i jones kopaju oci ljudima namerno i dobijaju samo opomene, jos je ovde vettori naleteo na ruku.

inace fedor pobedio posle 100god nekog debelog lika.

oduzimanje poena za onaj eyepoke je cist bullshit, cormier i jones kopaju oci ljudima namerno i dobijaju samo opomene, jos je ovde vettori naleteo na ruku.
pa u suštini zbog njih i što je postalo sve učestalije su pooštrili. bilo je još jedno oduzimanje zbog eyepokea sinoć.

kosta je preživeo krizu i vratio se, slično kao conor nate 2. ali iskreno, ne vidim da niko od njih može da dobije ni vitakera ni izraela. dejna je rekao da kosta ne može više u 185 svakako...

@Ace vetori ima odličan wrestling, ali izrael i kosta su top tier middleweight, još costa nije cutovao za meč uopšte, preogroman je.

Šta znam, to je neki moj utisak, možda pokaže nešto više u sledećoj borbi.

Za prste u oči su dobro prokomentarisali da treba da se ukine pravilo prsti ka gore već da bude dozvoljena samo stisnuta pesnica i rešen problem.

Btw nije loša riba ona Jessica Rose Clark

ci0mqxjud6s61.jpg

Ssmo ds nema shit tetovaze...

Nezgodno je drzati pesnicu stalno, niko to ne radi, ni u boksu. Pominjala se pride rukavica ranije, to treba da uvedu i naravno kaznjavanje.

Btw sta je bilo sa costom pa nije mogao da skine kilograme...izgledao je kao da je prihvatio borbu on short notice.

Nezgodno je drzati pesnicu stalno, niko to ne radi, ni u boksu. Pominjala se pride rukavica ranije, to treba da uvedu i naravno kaznjavanje.
ovo. instiktivno kad neko krene na tebe otvaraš šaku da bi ga odgurnuo. zato i dolazi do 95% eyepokeova. ostalih 5% su jones i ostala kabadahija :D
Šta znam, to je neki moj utisak, možda pokaže nešto više u sledećoj borbi.
nije svako kabib.

Ne verujem da su mislili stalno već verovatno kada ruka ide ka licu. Ne znam kakva je pride rukavica, izguglaću.

da li će poljski domaćin da odbrani pojas još jednom ovog vikenda?

gospodin igra homm, tolkin mu podloga za miša, sve jasno 😂

info pult:

Last edited:
Siguran sam da hoce.
Jedva cekam da vidim Chimaeva dal ce da nastavi sa dominacijom.

Back
Top Bottom