• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

MMA/UFC

već duže vreme je tako. pogledao sam par ovih hotboxinga tokom godina, mislim da je od vujkane...

tajson naduvan samo tako...sto je steta, lik je vrlo inteligentan i ima dosta znanja, treba videti njgove stare intervjue i kakav je bio sa samo 19, 20god

Last edited:
gane pobedio lewisa, lagano, i izgledao je super...sad, posto izgleda nisam upucen, gde je francis? zasto je ovo bilo za titulu?

Nešto se on i Dana prepiru još od kad je Francis kukao na tviteru kako jućuber dobije 20 miliona za boks meč.
Valjda je bilo planirano da ovo bude za titulu u Hjustonu jer je Lewis odatle, ali Francis je tražio da bude septembar. Sad jebem li ga, kao da je Lewis toliko bitan pa odjebu šampiona samo da bi se održao event u njegovom rodnom gradu...

ma tipično ufc prčkanje, nije bilo smisla da se bore za interim titulu, ali svakako smo dobili dobar matchup... dok isti nije krenuo. neverovatno koliko je gan izdominirao luisa. usro ga bukvalno pred domaćom publikom. pokidao gan, pogotovo obzirom da mu je ovo tek deveta profesionalna mma borba.
drago mi je što je gan prošarao tešku kategoriju, jer je vreme malo da se zapne. dosta je brawlinga, mix it up motherfuckers :D

aldo pokidao.

luke submitovao kijesu, ko bi rekao :D svaka mu čast, ali načekaće se do borbe za titulu...

bobi grin - rafael fizijev, meč večeri kakva borba, obojica pokidali, fizijev malo više učinio u prve dve runde, ali treću je bobi već počeo da sustiže. sudija koji je dao 30-27 fizijevu je bolesnik 😂

E8NwWEwVgAYJgqB

mnogo mi se svidjaju aldovi udarci u telo, retko ko to radi u mma-u.

Gane izdominirao od početka pa do kraja, ukupan broj udaraca 99 prema 8 lol

Dobri mečevi noćas
- Abdul Alhasan napravio najbrži headkick nokaut u istoriji, jedan šut u glavu u 17. sekundi i ćao
- Giga izdominirao, nokautirao Barbozu u trećoj rundi

Samo kada se setim UFC '90 ih... Ovo je sad cist sport, a tada...mislim da je sve bilo dozvoljeno.. ili skoro sve :) Razne kategorije, borci sa ludim vestinama... Pocinje mec, a tebi ni na kraj pameti ko bi mogao da pobedi....nema veze ako je drugi tezi 50kg - nije mu prednost!

Samo kada se setim UFC '90 ih... Ovo je sad cist sport, a tada...mislim da je sve bilo dozvoljeno.. ili skoro sve :) Razne kategorije, borci sa ludim vestinama... Pocinje mec, a tebi ni na kraj pameti ko bi mogao da pobedi....nema veze ako je drugi tezi 50kg - nije mu prednost!
Zapravo masa ljudi gleda na te prve UFC-ove kao reklamu za BJJ i Gracie-e

tyron pokazao koliko je ustvari jadan bokser protiv paula, ne zna dva udarca da spoji....mec shit, ocekivano

Šta čovek ispriča, scena kao iz nekog horor filma :D

Last edited:
Back
Top Bottom