Danas veliki progress update za Saturn na Misteru (stišajte zvuk, taj dio je još WIP):
Pošalji Terasic-u mail sa .edu domene, reci da si student i dobićeš DE-10 za $25 manje.Znači vreme je početi tražiti gde nabaviti mister sa dodacima
Iovako se razmisljam o Mega EverDrive PRO za crni petak, mozda bi mogao da uzmem ovo posto je ista cena manje vise barem za pocetni nano. Koliko je okvirno postarina ne mogu da vidim dok se ne registrujem i pisu li pravu vrednost paketa na posiljci?Pošalji Terasic-u mail sa .edu domene, reci da si student i dobićeš DE-10 za $25 manje.
Kad sam ja naručivao u martu, za BiH je shipping bio oko $60, moguće da je za Srbiju povoljnije. Međutim onda sam iskoristio onaj Pesoto forwarding servis iz USA pa me na kraju izašlo $27 sveukupno i srećom nisu tražili bilo kakvu potvrdu za uni popust. Od osnovnih stvari bih preporučio 32MB RAM-a, aktivni cooler i USB hub. Ostalo nije obavezno.Koliko je okvirno postarina ne mogu da vidim dok se ne registrujem i pisu li pravu vrednost paketa na posiljci?
Misliš, moglo bi tu stati još?To mi izgleda kao kad stave jedan cryptomining rig u sobu od 50 kvadrata.![]()