tu si u pravu, posten flashcard za tu generaciju je 150+ a da ne pricamo o hdmi resenjimaKoliko se sada krecu cene kompletnog mistera sa ramom? Realno isplati se uzeti samo za ps1,saturn i n64 kad uracunas modovanje i flashcarde?
Kako mi je drago što sam segu cd kupio na vreme. Za N64 nešto sumnjam da ima dovoljno prostora na misteru.Za N64 ostaje da se vidi hoće li neko uspjeti implementirati u Mister, ali evo konkretno samo za Saturn i Sega CD ti treba barem 3x više para od neke prosječne cijene Mister setup-a (konzole, flashcart-ovi, AV modovi, Retrotink/OSSC/GBS-C...)
ako te ne mrzi napisi malo utiske i gde si nabavio komponente.
Kako si prosao sa carinom sto se tice uvoza mistera, stavljaju li nizu cenu paketa?
Pojma nisam imao ni da postoji ovaj MIDI addon? Ima drasticne razlike u odnosu na emulaciju?
Ja se za sada drzim modovanih konzola i ossc, ali svakako vidim MISTER kao buducnost kao ovo krene da otkazuje, tako da je svaki info dobrodosao.![]()
Ja sam skupio sve komponente za Mister, ali nikako da nađem vremena da sastavim sve. Koji core-ovi trenutno podržavaju MT32Pi?