• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Mass Effect: Legendary Edition (Remaster)

Undenis

Prime Evil
Co-founder
Administrator
Moderator
Reaction score
10,260
me-featured-image-mele-keyart-logo.jpg.adapt.crop191x100.1200w.jpg

Developer: Bioware
Publisher: EA
Platforms: Microsoft Windows, Xbox One, Playstation 4
Release : May 14, 2021
Genre: ARPG

Trilogija Mass Effect je kultna franšiza ARPG zanra, koja još uvek ima verne fanove i godinama nakon izlaska. Sada će već impresivna zajednica postati mnogo veća, jer remaster igračima ove generacije otvara priču o Commander's Shepard-u.

Lepota Legendary Edition-a je u tome što ima nešto za ponuditi kako pridošlicama, tako i dugogodišnjim obožavaocima, posebno onima koji vole N7 i koji su možda propustili DLC-eve. Sa ažuriranom grafikom, glatkijim korisničkim interfejsom za prvu igru i preko 40 uključenih DLC-a za uživanje, Mass Effect Legendary Edition je svemirski doživljaj koji ne treba propustiti.

Mass-Effect-Legendary-Edition-ME1-ME2-ME3.jpg

Legendary Edition sadrzaj:

Mass Effect 1, 2 i 3
Preko 40 DLC-a, uključujući svo promotivno oružje, oklope i pakete
Remasterirzovano za 4K
Poboljšani vizualni elementi koji se tiču modela, osvetljenja, senki i specijalnih efekata
Poboljšanja igranja i kvaliteta života
Sve dostupno pod jednim launcherom.

Media:

307-mass-effect-legendary-edition-screenshot-5-1604821025.jpg
307-mass-effect-legendary-edition-screenshot-1-1609391340.jpg

307-mass-effect-legendary-edition-screenshot-4-1604821025.jpg

bas sam skoro odigrao ME Andromeda
nikad nisam igrao tako osrednju igru....tehnicki ili story related u svemu je osrednja, nit je totalni trash nit je iznad proseka u bilo cemu

kada se proguta ta gorka andromeda pilula ima mesta cak i za pohvale:)
tek sam pred kraj igre provalio da sam slucajno napravio istog lika kao u DA Inqusition....crvenokosa i pirgava (i po ledjima ofc) lepotica 10/10
igra se brzo ucitava, ne crashuje...totalni plus....ocena 11/10
konacno sam imao (almost) hetero playthrough....da da smuvao sam konacno tipa koje je moje srce izabralo
jes da je alien....al kad je krenula romansa zapoceo je odma sa oralnim sexom....nikad bolja igra 69/10!!

mislim da sam odradio 100% playthrough, 80 sati igranja ono.....a dobio sam isti kraj...znaci smece od igre 2/8

na stranu sva sprdnja sto se tice ME Andromeda
jedna od retkih pozitivnih stvari u igri je sto podseca koliko je mocna ME trilogija
i sto budi jaku zelju da se opet! odigraju te magicne igre

tako da....jeva cekam ovo
i ako ne bude neko preskupo smece...mozda bioware konacno dobije neki dinar od mene:)

Last edited:
Ja sam isto odigrao Andromedu prosle godine i igra je totalno meh.
Nije dobra, nije ni losa. Kao neka kineska kopija stare trilogije.

Ja nisam odigrao Andromedu i vidim po vasim postovima da nisam pogresio definitivno. Posle trojke me je totalno razocarao Bioware pa nisam ni hteo da se bakcem ni sa Andromedom ni DA Inquistionom.

Ja nikad nisam presao Mass Effecte, a samo sam prvi igrao i to pre par godina. Ne secam se sad ni zasto sam uopste zaobisao igre prvobitno, jer inace uglavnom i igram RPG-ove. Ovaj remaster ce mi mozda biti prilika da ih napokon predjem.

Ja nikad nisam presao Mass Effecte, a samo sam prvi igrao i to pre par godina. Ne secam se sad ni zasto sam uopste zaobisao igre prvobitno, jer inace uglavnom i igram RPG-ove. Ovaj remaster ce mi mozda biti prilika da ih napokon predjem.
Tako i ja, igrao prvi par puta, nikad zavrsio. Sad taman da se odigra lagano.

ME1 je bila bas dobra igra sa malo oldschool RPG smekom, ali akciono-orijentisani ME2 je jedna od najboljih koje sam igrao u toj generaciji koja je bila prepuna hitova. Bas dobra atmosfera i buildup do kraja. Trojka je veoma dobra igra, sa meh krajom. Nisam igrao sve DLC-ove za trojku [pogotovo one post-game].

Veoma se radujem novom prelasku, ovaj put cu sa drcnim femshep-om.

meni je dvojka bas ostala urezana, jer nikad do tada nisam igrao RPG sa tako dobrim misijama za svakog clana posade i mnogo sam emotivno sve to izneo. bas bas dobra igra. naravno, drcni femshep od pocetka do kraja u legendary ed

dvojka najjača, pa kec, pa trojka sa razočaravajućim krajem, malo su ih posle doterali, ali ostaje ta rupa, koju je trebalo andromeda da popuni, ali prc.

ja sam sve 3 igre + dlcs odigrao za redom...kao jednu igru sa istim saveom....mislim da je to najbolji dozivljaj
dan noc samo ME...legnes da spavas premotavas sta si sve radio u ME i sta sutra, ustanes "ujutro" i malo to korigujes sve...a onda se konacno skockas da se igras 10ak sati...malo ti je to vremena ali vreme je za novi ciklus zzZZZzz /harvest never stops

bio sam prilicno detaljan, cak sam ponekad vracao pozicije stare par dana u igru
ponekad zbog drugacijeg ishoda ali uglavnom da bi upio sto vise ME magije kako bi jelte mogao da donosim "pravilne" odluke u svom regularnom prelasku
nista mi nije bilo smor, ni exploring ni combat ni dodatne misije....ej citao sam codexe & notes....pa jaaaako su retke igre gde to radim
bukvalno svaki delic igre je bio savrseno uklopljen u sva 3 dela

odlicna je i ME 3 sa onakvim krajevima.....samo joj je potrebna fan theorycrafting pomoc:)

sto ste tice remastera pala mi jedna glupa misao na pamet...u vezi licenciranja muzike & ost
valjda nisu imali neke probleme posto se prisecam nekih mini skandala u vezi par mojih omiljenih pesama
Omegu bez one muzike nikad ne bi mogao da zamislim npr
sa druge strane ME 2 ost je clean....tako da smo za to mirni barem

Last edited:

Ja kad sam kretao nije bilo UW support-a :|

Now is the time.

Kec je ok ali kratak, dvojka je sweet spot ali je izbacila gomilu rpg elemenata. Pitaj boga kako će to sve ispasti u remasteru.

nekako sumnjam :D

stavili bi to makar kao joke u trailer... xD

Nisam nažalost prešao ni jedan ME (igrao jesam sve delove, ali nisam završio), tako da će se ovo izdanje uzeti i preći, red bi bio. I naravno, samo je jedan Commander Sheppard.

Back
Top Bottom