• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Mass Effect: Legendary Edition (Remaster)

Mass Effect remaster is missing one DLC​

Because the source for Pinnacle Station was corrupted

Kako sam se štrecnuo kada sam video naslov. Sreća pa je nebitan.

Koliko stvari treba da se desi pa da jedan AAA zapadni developer izgubi source code u 21. veku?

Pogledao sam malo o setting-u Mass Effect-a... i sad mi se igra odmah :)
Kad sam kreteo pre, uopste me nije igra kupila.
Niti mi je radilo na utra wide monitoru kako treba, a koliko se secam nije ni podrzavala xinput (da igram na misu mislim wtf).

Nadam se da ce me drzati hype i da cu sacekati narednih nekoliko meseci...

Mozda da odigram Andromedu :D

Preskoci Andromedu.

Bolje je da se upoznas sa svim likovima i rasama na pravi nacin, a ne preko maltene fanfiction clusterfucka. Andromedu mozes ostaviti za kraj.

Ja jedva cekam da izadje, ne secam se kad sam zadnji put odigrao ME 2 i 3 a presao sam ih vise puta. Ovo ce biti prilika da pokusam ME 1, kad sam je igrao pre fazon 6-7 godina, gameplay me nije puno drzao. Ovo je prilika da opikam sve za redom kako valja.

TBH promene nisu spektaklarne i to je dobro. Nema nista gore nego razjebati igru remasterom. I dalje verujem da ce jednog dana izaci na Switch, pa cu je kupiti da mogu na miru da je ne igram kao sve ostale igre :D
meni promene na ME1 izgledaju mnogo bolje.za ostala 2 dela nema nekih preteranih razlika

drugaciji feel nekih scena, nesto sto je nekad bio prilicno mracno sad je svetlo...mada to je nekako uobicajno za remastere

TBH promene nisu spektaklarne i to je dobro. Nema nista gore nego razjebati igru remasterom. I dalje verujem da ce jednog dana izaci na Switch, pa cu je kupiti da mogu na miru da je ne igram kao sve ostale igre :D
Ovo im dodje kao nivo remastera vidjenog u Uncharted Collection, mada kod ME1 su izmenili i gameplay.

Embargo za opise pada danas u 14h.

Back
Top Bottom