• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Mass Effect: Legendary Edition (Remaster)

Skinuo igru, ME1 iz cele kolekcije, na Series X, ali od pola 8 sam budan, razmišljam da li krenuti sada ili večeras....

Ostale se skidaju iz menija same igre. Imam i prva tri dela sa Xboxa, pa ću videti da uradim i neko upoređenje.

MASS EFFECT™ LEGENDARY EDITION

17 MAY UPDATE

FIXES & IMPROVEMENTS

General

• Fixed the main issue where the launcher would crash or become unresponsive on Xbox Series X when using a wireless headset
    • Known issue: This can still happen if you enable/disable a headset in the launcher. A future fix will resolve this issue.
  • Improved iris shaders for better interaction with light and ambient occlusion
  • Minor calibrations, fixes, and stability improvements

Mass Effect

• Improved terrain textures
  • Fixed an issue where kills for achievements/trophies weren’t tracking correctly

Mass Effect & Mass Effect 2

• Resolved an issue where the character code would sometimes not display in the squad menu
  • Improvements to pre-rendered cutscenes to reduce occasional artifacts

Mass Effect 2

• Improved lighting and shadows in some cinematics
  • Minor visual, rendering, and VFX improvements on some levels
  • Resolved minor text issues with achievements

Mass Effect 3

• Fixed an issue where kills for achievements/trophies weren’t tracking correctly

Možda nisi trebao tako lako odustati. Igrao sam par sati kad je izašlo delovalo je to kao baš kvalitetna igra...Misli mda sam bio pre toga fan trilogije odigrao bi do kraja sigurno.
A kontam da cu je da je predjem kad uzmem ovu triologiju pa odlucim da opicim jedan ME maraton. Ja sam isto bas bio fan serijala, malo vise sam popizdeo u vezi trojke i onog skandala oko kraja igre itd... Ma da najvise je presudilo to sto su pojebali i Dragon Age serijal u medjuvremenu i bukv nisam imao nikakvu zelju da igram ista od Bioware-a u tom periodu.

triologiju
s-l400.jpg

Presao sam Andromedu, ali sam igrao na silu, totalno prazna igra, totalno odvojena od ME... na kraju je utisak bio da i nisam morao da bacam vreme na nju... odigrati samo ako se nema sta pametnije...

Meni je Andromeda neka solidna sedmica. Ali Mass Effect ima posebno mesto u mom srcu pa sam pristrasan :)

Puškaranje bilo baš zabavno, pogovo zbog mogućnosti mešanja biotic moći nezavisno od klase. A i jetpack je odlična stvar.
Ima zanimljivih planeta, a i svemirska Lada Niva se lako vozi za razliku od keca.

Ali, saborci, sporedni likovi, nova rasa vanzemaljaca su toliko nezanimljivi da se više nikog od njih ne sećam. Jedino je krogan Drack bio car, ostali skroz zaboravni.

Meni su borba i bauljanje po planetama bili toliko zanimljivi da mi nisu mnogo smetale mane. Na kraju sam imao oko 60h i 100% completion :)

I meni je delovalo kao 7-7.5 ovako PO OSEĆAJU, i def. Mi nije delovalo kao neka užasna igra više sam skontao ljudi se razočarali fans

Ako modovi misle da je vise za temu u serijama nek premeste post meni se cinilo da je vise za ovde i ako realno se ne pricao o igri

Lepo je sve rekao ali moze da ispadne to ok ako bude mnogo epizoda i dosta sezona pa da rasire sve lepo od price do likova i sta sve ne..ako zbrze onda jbg..

Back
Top Bottom