• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

PS5 Xseries PS4 XONE PC Mass Effect: Legendary Edition (Remaster)

Poceo sam sinoc ME kec, fino su odrdili remaster steta sto Rockstar nije odradio ovako GTA Trilogiju.

01B8F7EF5BEE5CE1B7356C18FBDBC69F1A6D8599

CE691DFDA4E7EFE54D548914C1983BE01212EC54

2D55F5E06B4828179E19B814730B099C117FA51E
Šteta što rokstar nije uopšte radio trilogiju a ne neki grovestrit games studio.
Još nazivaju sebe po ulici iz san andreasa....Bruka.

Inače vrh izgleda,moraću nabaviti disk verziju za one.

Mass Effect igre su dosta novije od GTA3/ekspanzija, i njihova adaptacija za moderne platforme je dosta laksa.

Kod GTA3 su portovali android verzije na Unreal, i rezultat je ocekivano ispao ofrlje.

Dobar je Mass Effect sećam se kad mi je ortak puštao trejlere u fazonu ovo samo za novi Xbox izlazi a ja uuuuuu jebote preuzimanje baš je u tom periodu bilo bolesnih najava Mass Effect, Bioshock, MGS 4, Killzone 2 ne znam šta se pre iščekivalo, meni jedan od najboljih perioda video games

Mass Effect igre su dosta novije od GTA3/ekspanzija, i njihova adaptacija za moderne platforme je dosta laksa.

Kod GTA3 su portovali android verzije na Unreal, i rezultat je ocekivano ispao ofrlje.
Nema tu očekivano kada košta 60$ kao mass efekt, plus su povukli sa storea i psn, a stare verzije trilogije(vratili samo za pc preko rstar launčera)
To se zove očekivana nemarnost...
Kako odradili hd kolekciju metal gear, silent hill i final fantasy igara za ps3 i ps4...
Te igre nisu izašle 2006/7 kao mass efect kec...

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Mass Effect™ Legendary Edition_20220211164032.png

Banda ponovo na okupu. Nisam igrao još od 2018. , baš sam se uželeo. Imam svega par sati u kecu i tek obavljam početne kvestove u Citadeli, ali već se vide poboljšanja. Baš su lepo doterali grafiku. Na PC-u me uvek zadesio bug gde je Garrus imao low res facu, sad konačno mogu da se divim njegovoj lepoti u 4K.
Zgodna stvar što Shepard sada može uvek da trči, ali mu je kondicija loša. Mada skontao sam da ako držim sprint sekund-dva pa pustim i tako ponovo onda se ne zadiše. I uboge vožnje liftom su skraćenje taman toliko da čuješ najnoviju vest.
Napucavanje je i dalje kljakavo, ali to je očekivano. Jebeš ga, ima tu neku draž ta kljakavost. Baš me zanima kako su promenuli upravljanje za Mako.
Zaboravio sam koliko je hakovanje lakše na konzoli od onog lavirinta na PC-u. Sad ne moram da snimam svaki put pre neko što hoću nešto da otključam :D

Imam ovaj Legendary Edition, problem kod kec rimejka je to što je ultra lak, veoma brzo outgearuješ content. Insane težina postaje medium. To mi je ubilo želju da završim igru, privremeno nadam se, jer obožavam likove i priču.

Imam ovaj Legendary Edition, problem kod kec rimejka je to što je ultra lak, veoma brzo outgearuješ content. Insane težina postaje medium. To mi je ubilo želju da završim igru, privremeno nadam se, jer obožavam likove i priču.
Po prici i lore ME1 je mozda i naj bolji. ME2 je mozda vrhunac al nema takve muzike i misterije kao ME kec. Realno sva 3 su odlicna al za keca se vidi da je produkt svog vremena. Malko zastareo gameplay dok od dvojke krece vec neki standard na koji smo navikli poslednjih 15 godina. Obavezno odigraj ME1 do kraja.

Odigrao sam sva 3 do kraja kako su izlazili :D Nadam se da ću sada naći snage u sebi da pređem preko turnoffa zvanog overgearovanje, zastarela mehanika, i loš AI i pređem kec :D Mislim da će character cast izbalansirati sve mane :D

Odigrao sam sva 3 do kraja kako su izlazili :D Nadam se da ću sada naći snage u sebi da pređem preko turnoffa zvanog overgearovanje, zastarela mehanika, i loš AI i pređem kec :D Mislim da će character cast izbalansirati sve mane :D
Videces kako budes preso na drugi deo jer ja se barem ne secam tolikog skoka jer jelte cekali smo par godina do nastavka al ako u istom danu predjes ME1 i barem upalis prvih 15 min ME2....kontrole jbt nebo i zemlja olaksanje :D

Back
Top Bottom