zasluzuje 95

zasluzuje 95
Možda nisi trebao tako lako odustati. Igrao sam par sati kad je izašlo delovalo je to kao baš kvalitetna igra...Misli mda sam bio pre toga fan trilogije odigrao bi do kraja sigurno.Ja nisam odigrao Andromedu i vidim po vasim postovima da nisam pogresio definitivno.
A kontam da cu je da je predjem kad uzmem ovu triologiju pa odlucim da opicim jedan ME maraton. Ja sam isto bas bio fan serijala, malo vise sam popizdeo u vezi trojke i onog skandala oko kraja igre itd... Ma da najvise je presudilo to sto su pojebali i Dragon Age serijal u medjuvremenu i bukv nisam imao nikakvu zelju da igram ista od Bioware-a u tom periodu.Možda nisi trebao tako lako odustati. Igrao sam par sati kad je izašlo delovalo je to kao baš kvalitetna igra...Misli mda sam bio pre toga fan trilogije odigrao bi do kraja sigurno.
triologiju
![]()
Mass Effect TV Series Deal Nearly Completed by Amazon, Says Report
A new report suggests that Amazon Prime Video is nearing the completion of a deal with Electronic Arts for a Mass Effect TV series adaptationwccftech.com
Ako modovi misle da je vise za temu u serijama nek premeste post meni se cinilo da je vise za ovde i ako realno se ne pricao o igri