• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Deadpool & Wolverine’ grossed an estimated $438.3 million globally this weekend, including $205 million domestically, making it the highest global and domestic opening for an R-rated film in box office history.

RDJ pristao da se vrati samo ako Russo braca budu reziseri dva Avengers filma. $80M za njih i "dosta vise" za RDJ-a [+bonusi za sve njih ako filmovi dobro prodju].

Ok, Rhino je svakako bolji od Giamatti ludog rusa. :D Ali iskreno, ovo je toliko ravno da mogu da zamislim da ga gledam kada iscuri na torrentima. Stvarno ne razumem Sony, imaju zlatnu koku sa Spajdermenom i umesto da se potrude da prave povezane likove i priče, oni samo ko ludi štancuju sranja i u stilu su, ako prođe prođe. :D

Da li se bilo kome od vas zaista dopadaju ova dva nova trejlera? I šta očekujete na kraju dana od ovih filmova?

Pogledao sam juce najzad Deadpool & Wolverine, mindless fun sa par dobrih fora [kritikovanje MCU-a ponajvise].

~ you're joining at a bit of a low point
~ no more multiverses

Publika ocekuje kvalitet na nivou Infinity sage. Nazalost ta era je vec podugo zavrsena.

Ova Multiverse lakrdija koju trentuno shtancuju je prenatrupana sa novih heroja i kvalitet koji je ispod proseka za ovakvih big budget projekata.
Trenutna saga se bazira na: Quantumania, Eternals, Love and Thunder i Marvels, koji od koji zesci fail!

Gledam ovaj Brave New World trailer i pitam se sta je ono sto nalikuje na ogromnu shaku?!.... Tako da, sad trebam opet ,protiv moje volje, gledati Eternals (ovoga puta CEO FILM) sa Tiamut i sve to, da bi mi bilo zanimljivije gledati novi Captain America.

Znaci 5 godina vuce 15 filmova i 5 serija i u kome su predstavili 40 novih super heroja, bez ikakvog closure-a. Cist Disniev pohlepni konzumerzam.

Tako da, NE, nema te "Vrhunsku zabave" koja kosta 1300dinara i nakon projekcie ce biti, zali pare sto sam dao.
Ili pa cekati torrent rip koji pola vremena ces provesti buljeci u telefonu i spamirati FF dugme na daljinskom, jer toliko i vredi film.

ako nema tebi vrhunske zabave i ako ti ne voliš multiverse ne znači da ni drugi ne vole.jbg tako žele da im idu filmovi i serije.treba ljudi da poštuju i cene svačiju viziju nečega naravno i da je kritikuju

Nije nego je posle prvog avengersa do infinity wara sa svim da kazem popularnijim likovima sve uradjeno manje vise,imam 3 spajdermena 3 iron mana,3 kapetana amerike 3 thora (love thunder ne racunam jer je posle infinity sage) i jos par filmova kao crni panter i guardiansi i to je to,likovi koji su ostali a mogu biti dobar materijal su punisher,daredevil,xmeni, mozda blejd mada zavisi kako ce se sve iskoristiti dalje.Meni su filmovi krenuli silaznom putanjom posle infinity nwara a ne end game,iskreno meni su end game losije odradili nego war ali to je moje personalno misljenje.Inace mi je najslabiji avengers sa ultronom :)

Back
Top Bottom