• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

She Hulk u pretposlednjoj epizodi i finalu sezone napokon nešto se dogodilo.

U pretposlednjoj epizodi, ceo story arc sa Daredevillom je simpatičan, makar meni. Ne znam da li će taj story arc otići negde dalje, ili će ostati kao forica u ovoj seriji.
U poslednjoj epizodi, Hulkov sin Skaar se pojavi iz vedra neba, bez ikakvih objašnjenja. Kako čitam verovatno se pripremaju za novi Hulk film u budućnosti.

Imao si savršeno dobar citat Alana Mura od pre neki dan da probaš da poentiraš, ali si morao da izabereš još jednog random generated youtube debila 🥲
Ovaj lik za razliku od onog prethodnog lika koga sam kačio za LotR seriju nije uopšte "random generated youtube debil". Da, Youtube je prepun popularnih likova koje savršeno opisuje to što si ti napisao ali ovaj i npr. Drinker to uopšte nisu. Dečko/čovek odlično i originalno komentariše trenutno stanje u popularnoj kulturi, internetu pa i globalnoj politici u vezi sa tim. Nije neko ko samo sedi i čita naslove, članke i komentare na socijalnim mrežama kakvih je nažalost Youtube prepun i koji imaju puno pratilaca. Takve i ja ne podnosim čak i kada mi se mišljenje često podudara sa njima. Oni sada samo iskorišćavaju trend što se pojavila i dovoljna masa ljudi kojima je muka od ovih debizama poslednju deceniju da bi zaradili na tome vrteći jedne iste klipove skoro svaki dan o novom aktuelnom woke filmu ili seriji.

PS. ne znam da li si na neki citat iz ovog članka mislio, ali tek sada sam naišao na ovaj odličan članak, odnosno mini reakciju Alana Moora na priznanje autora mini serije Watchmen da je očajno uradio tu seriju pa ću okačiti ovde jer se takođe odnosi i globalno na superherojštine a Marvel je predvodnik svega toga:

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ovo o fašizmu.

Anyway, da se zapljunem za finale She-Hulka, užas. Mada mi je pretposlednja epizoda sa Daredevilom bila kao ok.

Werewolf by Midnight, malo ispod suvog proseka.

Odličan članak, mada priznajem da nisam baš razumeo ono za redove za Batman-a 2011 i zašto je to povezano sa fašizmom.

Ovaj deo iz teksta mi se svideo, citiraću njega i neću duže vreme neke smarati u ovoj temi, samo vas molim pogledajte bez predrasuda video koji sam u temi okačio pre neki dan, klip i kreator nisu kako ih je s_hyprion opisao.

“Hundreds of thousands of adults [are] lining up to see characters and situations that had been created to entertain the 12-year-old boys – and it was always boys – of 50 years ago. I didn’t really think that superheroes were adult fare. I think that this was a misunderstanding born of what happened in the 1980s – to which I must put my hand up to a considerable share of the blame, though it was not intentional – when things like Watchmen were first appearing. There were an awful lot of headlines saying ‘Comics Have Grown Up’. I tend to think that, no, comics hadn’t grown up. There were a few titles that were more adult than people were used to. But the majority of comics titles were pretty much the same as they’d ever been. It wasn’t comics growing up. I think it was more comics meeting the emotional age of the audience coming the other way.”

Last edited:
PS. ne znam da li si na neki citat iz ovog članka mislio, ali tek sada sam naišao na ovaj odličan članak, odnosno mini reakciju Alana Moora na priznanje autora mini serije Watchmen da je očajno uradio tu seriju pa ću okačiti ovde jer se takođe odnosi i globalno na superherojštine a Marvel je predvodnik svega toga:

Da li si uopste procitao clanak ili gledao seriju? :)

Watchmen serija kida, a Moore je uvek nadrndan i ratoboran oko njegovih adaptacija. Ne vredi pricati sa njim, uvek nesto kenja.

Nije da često nije u pravu, ali što se tiče te serije, više je do principa, ne bi nikada priznao da je dobra 😁

Jbt, kreator serije izjavio da je zasrao seriju ali opet je odlična serija. OK.

Stvarno treba da se iscimam, odgledao sam prve dve epizode kada je krenulo, i posle me je mrzelo da čekam nedelju dana na nove pa sam batalio. Sad nikako da dođe na red.

Stvarno treba da se iscimam, odgledao sam prve dve epizode kada je krenulo, i posle me je mrzelo da čekam nedelju dana na nove pa sam batalio. Sad nikako da dođe na red.
nateraj se brate u istom slucaju sam i ja bio i nisam se pokajao ni minut sto sam nastavio.prosto je fenomenalna bar meni

Back
Top Bottom