• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Cirkus je novi Spajdermen. Smara me kada ubacuju u filmove nešto što u kontekstu samog filma nema mnogo smisla, da bi pokušao da probudiš nešto kod gledaoca. Kako god, tu je negde na nivou ostalih MCU u poslednje vreme. Mnogo se razvlači, ali je bilo i zabavnih stvari.

Za animiranu verziju Spajdermena jeste. Videcemo da li ce moci da ponove uspeh sa sledeca dva nastavka.

interesntno kako random lik danas moze da uradi nesto sto bilo state of the art efekat pre 10god.

Najinteresantnije je kako danas random likovi to odrade mnogo bolje nego studiji koji spucaju desetine miliona na CGI. Najbolji primer je The Irishman, obožavam Skorsezea još više od kada ga nije bilo strah da jedan od prvih iz Holivuda napljuje Marvel kako zaslužuju, ali sramotno je kako je dopustio da mu neki amateri ili prevaranti ili i jedno i drugo rade deaging u tom filmu.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

interesntno kako random lik danas moze da uradi nesto sto bilo state of the art efekat pre 10god.

ovo mi je baš amaterski, onaj lik je irishmana uradio dosta kvalitetnije.

Nemam ni ja, mada ne sumnjam da ce biti bolje tokom sezone.

Film izlazi bas uskoro a ovaj trejler je jedva opisao radnju filma. I LIKE IT.

Obicno spojluju sve zivo od samog starta promocije.

Iskocilo mi do sada 5 razlicith clanaka o novm Dr Strange i sve sto su mogli da spojluju u naslovu su spojlovali Zar se vise ne postuje embargo da se ne prica o filmu dok ne izadje? xD

Prvih 20 min je prikazano na CinemaCon-u. Tesko da je iko spojlovao ostatak filma...

Inace nece biti ranih opisa, ceka se premijera filma sledece nedelje.

Time jos gore, hajpuju ljude umesto da ih puste da se sami iznenade kada film izadje. Nistu takticni. Nimalo.

Back
Top Bottom