• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Al je dobar poster ne znam ko je lik i o cemu se radi ali je full odradjen
Jel moze da se desi neki krosover sa ovim morbidosom i blejdom mozda?

Attachments

• MV5BYjlhNTA3Y2ItYjhiYi00NTBiLTg5MDMtZDJjMDZjNzVjNjJmXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_.jpg
    MV5BYjlhNTA3Y2ItYjhiYi00NTBiLTg5MDMtZDJjMDZjNzVjNjJmXkEyXkFqcGdeQXVyMTEyMjM2NDc2._V1_.jpg
    157.6 KB · Views: 16
Morbius je deo Sonijevog dela marvel-a na filmu, jos se ceka da se vidi kako ce povezati njega sa Spajdermenom [i kojim spajdijem, mozda to nece biti Holland].

A spajanje sa Blejdom, bas tesko jer Sony i Disney saradjuju za sada samo sa Spajdijem.

Pogledao novog spajdermena, nisam impresioniran ni malo.
Od holandove trilogije najbolji drugi deo sa misterijom...
Inače generalno tobi i dalje spajdermen br1 i drugi deo sa doc oc neprekosnoven.
Kraj i poslednji fajt je očajano realizovan a jedina svetla tačka filma je green goblin i fajt u onoj zgradi na polovini filma.
Zanimljiv izbor za elektra i promenu struje(nije više plav nego žut izvor energije kao u stripovima)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока

Pogledao novog spajdermena, nisam impresioniran ni malo.
Od holandove trilogije najbolji drugi deo sa misterijom...
Inače generalno tobi i dalje spajdermen br1 i drugi deo sa doc oc neprekosnoven.
Kraj i poslednji fajt je očajano realizovan a jedina svetla tačka filma je green goblin i fajt u onoj zgradi na polovini filma.
Zanimljiv izbor za elektra i promenu struje(nije više plav nego žut izvor energije kao u stripovima)

Послато са WP5 Pro помоћу Тапатока
Brate nauci da koristis spoiter tagove

Brate nauci da koristis spoiter tagove
A sta je moj post kao odao da ti sada ne mozes da gledas film zbog toga?
Moje ustavno pravo je da mogu i u slucaju da sam totalno ne pismen da pisem sta hocu i kako mogu.
A u ovom slucaju ne vidim nikakav problem,osim sto ti verovatno nisi gledao film ili volis vise holanda od svoje zene?

pogledao novog spidermana, solidan film, samo to, nije ovo best thing since sliced bread kako je opisan. ima kul stvari ali isto tako ima glupih, bezveze stvari, loseg humora, teskih scena koje su ubijene istim tim humorom itd...na kraju krajeva jos jedan marvel film, majonez light.

O Bože, koliko ovi imaju heroja sa ovim imenom. Aj što me nervira što te filmove pravi Marvel nego se dodatno iznerviram kad vidim i Marvel u imenu filma ili lika...

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Zar nisi igrao nedavnu Avengers igru od Eidos-a? Ona je bila glavni lik u igri.

U suštini jednog (Captain Marvel), ostalo je familija, kao što je Batfamily - Batman, Batwoman, Batgirl, Batwing, Bat-mite, Bat-hound...

Da se neki ne uvrede, ono se odnosilo na familiju Marvel, da li ću isto poželeti i familiji Batman javljam za oko mesec dana kada pogledam i ovog novog Batman-a, ali i on mi je odavno doku****.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

- Moon Knight is a brilliantly bonkers dark globe-trotting adventure; this is Marvel's trippy National Treasure. Oscar Isaac is the best addition to the MCU since RDJ, entwining torment and humour into a morally ambiguous cypher - Marc Spector is a whole new calibre of hero.

Back
Top Bottom