• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

U utorak rano ujutru stize prvi trejler za Moon Knight. Oscar Issac + duh egipatskog boga osvete = madness :D

Eternals

Iznenađujuće bolje nego što sam očekivao. Film ima glavu, telo i rep - poštuju se neka pravila scenarija. Neki likovi su izuzetno zanimljivi, poput lika Barry Keoghana (Druig) i Lia-e McHugh (Sprite). I definitivno mi je zanimljiv zaplet, bilo mi je zanimljivo šta će se desiti, jer nešto novo se dešava u Marvel univerzumu, napokon nije recikliranje onih starih likova. Što se tiče režije, montaže i ostalih stvari - Marvel tim je naučio zanat i to je sve sada utegnuto. Malo filmova odudara od tog kalupa (ovde se očekivalo da će biti možda drugačije jer je Chloé Zhao režiserka), jedino filmovi Jamesa Guna imaju svoj identitet. Donekle je i Taika Waititi uspeo da prenese svoju viziju.

Elem,
iako ima tih dobrih stvari u filmu, postoje neki problemi. Najveći po meni problem je što su moći likova, kao i sam vizuelni identitet likova, dosta bedni. Ne znam koju drugu reč da iskoristim, ali mislim da "bedni" najbolje opisuje njihove moći. I zbog toga mi sve nekako deluje neozbiljno. Neke moći uopšte nisu ni objašnjene ni kako rade a ni
kako odjednom Sersi može da menja strukturu živih bića.

Sve u svemu, mislio sam da će možda neki superheroji/filmovi prestići Venoma na listi najbednijih likova u Marvel Cinematic Univerzumu, ali drago mi je što sam pogrešio.

Ocena 7/10

Last edited:
Loši su samo efekti kod Moon Knight i Anubisa, ali nadajmo se da će barem nešto drugačije da urade više, upali su u zajebanu kolotečinu.

Spidey ima 8.7 na 400k glasova na imdb-u. A u algoritmima za top250 (gde se rade predikcije kretanja ocena u zavisnosti od broja glasova), je na neverovatnom 20tom mestu:

1642604790208.png

Kao i sve ocene u današnje vreme, malo je nerealno porediti ovaj film sa ovim filmskim klasicima. Ali takva su vremena došla. Još jedan primer je recimo Arcane: League of Legends koji ima 9.2 na 140k glasova. A ta serija je recimo 19ta:

1642605092785.png

Last edited:
Into the Spiderverse je načičkan raznim foricama, i dosta toga se promaši zbog količine detalja. A i nije ovo prvi put da se Holivud zajebava u vezi Yugića.

Back
Top Bottom