• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

Meni na prvo gledanje 5/7. Da li zbog spoilova, ne znam, ali kao da mi nešto nedostaje, pogtovo u prvoj polovini filma.

Posle je dosta bolje, i kraj je odličan, jedva čekam nastavak.

Pogledao sam sinoc u NS Areni [mala shitty sala, imao sam vremena samo da uletim u tu projekciju], super je film!

Nije fun spidey adventure, vec pogled na najgori dan njegovog zivota gde on mora da shvati poentu "great responsibility" dela citata. Prva trecina jeste samo OK uvod, ali ostatak je bas dobar. Ispostovase stare spidey negativce, dali su im vise prisustva na ekranu nego sto sam to ocekivao, a stari spajdermeni su dobili oprostaj od publike. Ne bih se zalio da se njihove avanture nastave, sto da ih protrace i zaborave kada ih publika ocigledno podrzava.

Od celog ludackog fanservice-a u filmu, zao mi je jedino sto nisu bacili hint da je Gwen iz ASM franshize nekako prezivela, Emma Stone bi veoma lako mogla da progura svoje Spider Gwen filmove.

Sada smo i jasno dobili pogled na polozaj Hardy-jevog Venoma u spiderverse-u... Videcemo gde ce da ubace Morbeusa, posto je on u svom trejleru imao Keatona, mozda je to bas smesteno na Earth 616 [primarni MCU].

Jon Watts sad odlazi iz Spidey franshize, ide do MCU-a da radi na Fantastic 4. Amy Pascal i Fiege se nadaju da ce se Sony i Disney dogovoriti oko sledecih spidey filmova, ali za sada nema 100% potvrde sta ce biti u buducnosti.

No Way Home je odlicno krenuo u bioskopima.

Sony/Marvel’s Spider-Man: No Way Home charted the second best opening day in the history of the domestic box office with $121.5M (including $50M previews) after Avengers: Endgame ($157.4M) and ahead of Star Wars: The Force Awakens ($119.1M). That’s also the highest opening day ever for the month of December. This now puts the Jon Watts directed Tom Holland-Zendaya-Benedict Cumberbatch and all-star Spidey villain movie at an estimated $242M–$247.5M+ over three days, which would make it the fourth highest U.S./Canada opening of all-time behind Avengers: Endgame ($357.1M), Avengers: Infinity War ($257.7M), and Star Wars: Force Awakens ($247.96M).

Ako subota i nedelja budu jaki, mozda film uleti na #2 US opening vikend svih vremena.

imax iskustvo naravno, 7/7 za ono što je film trebalo da bude. sva očekivanja su ispunjena.

Update sa novim brojkama.

Deadline za US opening vikend sada predvidja $257.64M-$260.6M sto bi stavilo film na #2 mesto svih vremena, tik iznad Infinity War-a [257.698M]. Endgame je lagano #1 sa jos $100M vise u svom prvom vikendu. Danas/sutra ce stici proverene brojke, al u svakom slucaju, iznenadjujuce velik uspeh tokom pocetka novog talasa pandemije. Jos nije poznato da li ce film biti emitovan u Kini.

Internacionalno, No Way Home ce u svom prvom vikendu izgleda zavrsiti tik ispod $600M, sto ce ga staviti na #3 of all time. No Time To Die je trenutno na $612.9M a Dina $286M.

@Super Simke 64
b4f621a9c367db3880769b4f38708719.jpg

Kako gde pa imaju ovde na forumu raznorazne teme, recimo one top liste po decenijama

Ja sam obestekstećen. dugo nisam gledao IMDB za preporuku koji film gledati sledeći, ali ovo baš nema smisla. Gde čovek da gleda preporuke za filmove koje nije gledao dosad?

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

Svojevremeno sam gledao top 1000 listu na imdb, imao sam vremena na pretek i pozabavio sam se sa mnogim naslovima. Gledao sam plot, poster, reditelja, i glumce i na osnovu tih kriterijuma sam birao. Nije bila losa ta prosirena lista (mnogi su kukali kako su neki filmovi van top 250 zapostavljeni) iz te godine, superheroji su imali samo Avengerse, a i Indijaca je bilo malo. 20 strana mi je tada bilo i vise nego dovoljno za analizu, druge stvari sa nizim ocenama sam pokupio sa foruma.

Ocene na imdb vec neko vreme vise posmatram kao stepen zadovoljstva gledalaca. Ne tangira me sto su neke ocene prenapumpane recimo u ovoj i prethodnoj godini kada posmatram odvojeno godine. Lose to izgleda kada se decenije pomesaju.

Last edited:
Back
Top Bottom