• Dragi članovi, prochitajte OVU vest u vezi nove teme!
  • Molimo vas sve da pročitate PRAVILA FORUMA i da se istih pridržavate.
  • Secret Level Discord server je LIVE! Za više informacija kliknite OVDE

Movie TV Disney+ Marvel & MCU

What If S01E04

r2njwz.png

Hawkeye

Nisam imao šta da radim danas pametno pa rekoh da vidim prvu epizodu, da vidim na šta to liči. Nekih 6 sati kasnije evo pišem ovaj komentar kada sam odgledao celu sezonu :D Nisam ništa očekivao, a dobio sam kao što Maxa napisao iznad "super božićni flick". Naučio je Marvel bogami baš dobro kako da štanca ove serije/filmove.

Ocena 7/10

Hawkeye je prva MCU serija koja mi je bila meh. Razvukli su malu pricu previse.
i pritom su lose integrisali Kingpina. Dinofrio zasluzuje bolje.

Last edited by a moderator:
Ja sam sucker za coming of age priče i nekako ceo taj Božićni vajb, sa svim tim šta ona prolazi učeći od Klinta, nekako mi se sve to super uklopilo.

Ne znam doduše zašto su onako jeftino uradili cliffhanger sa Kingpinom, da li stvarno misle da treba da verujemo da je Kingpin ubijen :D?

@DieHardman

Stavi u spoiler tag bre.

@nelex

Nije ubijen. Po netu kruze ove slike iz nekog stripa koji je bio donekle adaptiran u seriji:

tqgj1x.jpg

rxkjnb.jpg

@rodilo
Za sada je sve ispalo bolje od Falcon & Winter Soldier. Cak i What If. (y)

2 pitanja..ima li neki redosled gledanja marvel serija ili kako god?i hoce li neka serija dobiti drugu sezonu?znam da sve imaju malo ep i mini su..ja jos nisam ni jednu pogledao

Jbg, korona bas sve vise divlja, pravo je cudo da je Spidey uspeo da se progura sada.

Pre neki dan je US javio pola miliona novih korona slucajeva dnevno, a danas su javili 1M, a to su samo oni koji su se testirali [mnogi preskacu jer je novi soj blazi]

I sve to nedugo posle Spidey3 premijere!!! Spiderman je kriv za to!!! :D
5726162-5543467-jjonahjameson1.jpg

Last edited:
jebote dobri su eternalsi. fino osveženje za mcu.

SAMO... samo, čemu toliko nepotrebno mračnih kadrova, prvi film gde mi se aktivirao ABL u mračnim scenama. baš iritantno.

Back
Top Bottom